Αθλητισμός

Arsenal: Παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου με νίκη επί της Λίβερπουλ!

Arsenal: Παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου με νίκη επί της Λίβερπουλ!

Πηγή Φωτογραφίας: instagram arsenal. Η Άρσεναλ πήρε τεράστια νίκη απέναντι στη Λίβερπουλ (3-1) την οποία έφτασε στο -2 με τη μάχη του τίτλου στην Premier League να κορυφώνεται μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και των δύο σημερινών μονομάχων

Τεράστια νίκη της Άρσεναλ απέναντι στη Λίβερπουλ (3-1) ενόψει της μάχης του τίτλου στην Premier League με τον Άλισον να πραγματοποιεί την γκάφα της χρονιάς στο δεύτερο γκολ των "Κανονιέρηδων"

Η Άρσεναλ πήρε τεράστια νίκη απέναντι στη Λίβερπουλ (3-1) την οποία έφτασε στο -2 με τη μάχη του τίτλου στην Premier League να κορυφώνεται μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και των δύο σημερινών μονομάχων. Άλισον και Ράγια έθεσαν γερές υποψηφιότητες, όμως το “Χρυσό Βατόμουρο” πήρε ο Βραζιλιάνος των “Κόκκινων” ο οποίος σέρβιρε στο πιάτο το δεύτερο γκολ των “Κανονιέρηδων” οι οποίοι είχαν δει λίγο πριν τον Ράγια με τον Σαλίμπα να κάνουν δώρο την ισοφάριση. Ο Τροσάρ έβαλε το “κερασάκι στην τούρτα” και ο Αρτέτα πανηγυρίζει… σαν τρελός!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arsenal (@arsenal)

Η Άρσεναλ ήταν εμφανώς ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες του Αρτέτα μπήκαν με το πόδι στο γκάζι και έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Σάκα στο 10ο λεπτό. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως ο Άγγλος εξτρέμ πήρε το… ριμπάουντ και “έσωσε” τον Χάβερτς ο οποίος αστόχησε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Άλισον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments