Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη-Ρουσόπουλου-Οι ευχές του πρωθυπουργού για τα καθήκοντα στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Συνάντηση Μητσοτάκη-Ρουσόπουλου-Οι ευχές του πρωθυπουργού για τα καθήκοντα στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Πηγή Φωτογραφίας: [367066] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Τι είπαν για την επαφή τους με την εκλογική περιφέρεια Κυριάκος Μητσοτάκης και Θεόδωρος Ρουσόπουλος

Με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης Θεόδωρο Ρουσόπουλο συναντήθηκε το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Πρωθυπουργός συνεχάρη τον κ. Ρουσόπουλο για την εξαιρετικά τιμητική για την Ελλάδα εκλογή του στον ευρωπαϊκό οργανισμό για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, τη Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Παράλληλα, υπήρξε αναφορά στην εκλογική περιφέρεια με αφορμή και τη σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Χαϊδάρι (με τον Δυτικό Τομέα να είναι μια από τις εκλογικές περιφέρειες όπου ο πρωθυπουργός εξελέγη), με τον κ. Ρουσόπουλο να σημειώνει την επαφή που διατηρεί ο ίδιος με τη δική του περιφέρεια, που είναι ο Βόρειος Τομέας. Είναι πάντα “αναζωογονητική” αυτή η επαφή, σχολίασε ο πρωθυπουργός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments