Focus

Η πλοκή και το cast του Griselda

Η πλοκή και το cast του Griselda

Πηγή Φωτογραφίας: CINDY ORD/ ELLE.COM

Πώς είναι στην καθημερινότητά τους οι ηθοποιοί της μίνι σειράς που σαρώνει στο Netflix;

Τελευταία, στα προτεινόμενά σου στο Netflix, σίγουρα έχει εμφανιστεί το Griselda- αν δεν έχεις ήδη διαβάσει εδώ γι’ αυτό. Η Sofia Vergara πρωταγωνιστεί ως η κολομβιανή βαρόνη ναρκωτικών Griselda Blanco, και έχουμε ήδη αναφέρει πολλάκις πόσο μας αρέσει σε αυτόν τον ρόλο. Τη σειρά υπογράφουν οι δημιουργοί του Narcos, Eric Newman και Andrés Baiz, και πέρα από πολλές θεάσεις, έχει επίσης προκαλέσει τις αντιδράσεις των παιδιών της Blanco.

Η πλοκή Η Griselda λοιπόν, είναι η βαρόνη των ναρκωτικών του καρτέλ του Μεντεγίν, γνωστή και ως Νονά, η οποία τη δεκαετία του ’70 και του ’80 έχτισε την αυτοκρατορία της μέσω της μεταφοράς κοκαΐνης από την Κολομβία στο Μαϊάμι. Αν και η επιχείρηση αυτή ήταν ανδροκρατούμενη, η Griselda Blanco κατάφερε να πετύχει τα σχέδιά της χρησιμοποιώντας βία, απειλές και μία… μαύρη λίστα.

View this post on Instagram

A post shared by Griselda (@griselda_blanco_oficial)

Το cast Εκτός φυσικά από τη Sofia Vergara, στη σειρά του Netflix πρωταγωνιστούν κι άλλοι, πολλοί ηθοποιοί, οι οποίοι λόγω της σειράς έχουν γίνει κάπως αγνώριστοι. Για την ακρίβεια, όλοι οι ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων και η Vergara, έχουν αλλάξει το παρουσιαστικό τους ούτως ώστε να ταιριάζουν και στην εποχή αλλά και στους αληθινούς χαρακτήρες. Παρακάτω, τους βλέπεις “πριν και μετά”το Griselda.Η Griselda, ή αλλιώς “νονά της κοκαΐνης”, διοικεί στη σειρά το κύκλωμα ναρκωτικών του συζύγου της, στην Κολομβία και τη Νέα Υόρκη, για να εγκατασταθεί η ίδια και οι τρεις γιοι της στη Φλόριντα.

2. Darío Sepúlveda

View this post on Instagram

A post shared by FATI 💋 (@filmsthequeen)

O Darío Sepúlveda, τον οποίο υποδύεται ο Alberto Guerra πηγαίνει στη Φλόριντα για να δολοφονήσει την Griselda. Ωστόσο, καταφέρνει τελικά να γίνει ο τρίτος σύζυγός της.

3. Arturo Mesa

View this post on Instagram

A post shared by Alberto Guerra (@el_guerra)

Ο Arturo Mesa, σύμφωνα με το Netflix, ήταν ένας από τους πρώην συνδέσμους της Blanco στην Κολομβία, όπου εργαζόταν ως λογιστής για εκείνη και τον πρώην σύζυγό της. Ο ίδιος, θα βοηθήσει την πρωταγωνίστρια στην εγκατάστασή της στο Μαϊάμι.

4. Rivi Ayala

O Rivi Ayala είναι ο υπολοχαγός ενός από τους αντιπάλους της Blanco, όταν αυτός τη συναντά για πρώτη φορά. Όταν θα δει από πρώτο χέρι τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει η Blanco, πηγαίνει να δουλέψει για εκείνη.

5. June Hawkins

Η Hawkins είναι μία αξιωματικός που συνεχώς προσκρούει στον μισογυνισμό των ανδρών συναδέλφων της ενώ ερευνά συνεχώς την Blanco. Σύμφωνα μάλιστα με τους Financial Times, η πραγματική Hawkins έδωσε κάποιες συμβουλές στους παραγωγούς της σειράς.

6. Carmen Gutiérrez

Η Carmen Gutiérrez συνεργάζεται με την Blanco στην επιχείρηση της ίδιας και του συζύγου της στη Νέα Υόρκη. Και δε θέλει να εμπλακεί στην επιχείρηση κοκαΐνης της Blanco στο Μαϊάμι…

7. Chucho Castro Και ο Chucho Castro μπαίνει στη σειρά έχοντας μία πολύ συγκεκριμένη δουλειά. Στο τέλος βέβαια, καταλήγει και αυτός να δουλεύει για την Griselda Blanco.

8. Karol G Η Carla κατάγεται από το Μεντεγίν και ταξιδεύει στο Μαϊάμι μαζί με άλλες σεξεργάτριες. Στο παρελθόν ήταν μία από τις στενές φίλες της Blanco στην Κολομβία και παραμένει κοντά της και στη Φλόριντα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments