Πολιτική

Ανδρουλάκης: Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος υπερασπιζόταν με ορμητικό πάθος τα «πιστεύω» του

Ανδρουλάκης: Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος υπερασπιζόταν με ορμητικό πάθος τα «πιστεύω» του

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 10ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ(ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ) ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΙς ΑΦΗΞΕΙς ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ--ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ(Δ) ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ --ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Σε ηλικία 71 ετών απεβίωσε σήμερα (09/02) ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος, «σκορπώντας» θλίψη στον κόσμο της πολιτικής.

Σε ηλικία 71 ετών απεβίωσε σήμερα (09/02) ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚΛεωνίδας Γρηγοράκος, «σκορπώντας» θλίψη στον κόσμο της πολιτικής.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος ΑλλαγήςΝίκος Ανδρουλάκης, επεσήμανε πως «ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, ένας αγαπημένος φίλος και πολιτικός συνοδοιπόρος, έφυγε ξαφνικά από κοντά μας. Από το 1974, οπότε και εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ ως την τελευταία του πνοή, διέγραψε μία πολιτική διαδρομή με ήθος και προσφορά».

«Δίκαιος και εργατικός, υπερασπιζόταν με ορμητικό πάθος τα “πιστεύω” του και δεν ζύγισε ποτέ το πολιτικό κόστος μπροστά στο εθνικό συμφέρον. Υπηρέτησε με αφοσίωση τους πολίτες της Λακωνίας και ξεχώρισε για το επιστημονικό του έργο ως ιατρός. Η σκέψη μου είναι στην οικογένειά του, που τόσο αγαπούσε. Ειλικρινή συλλυπητήρια», σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments