Αθλητισμός

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Ηττήθηκαν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ [1-2]

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Ηττήθηκαν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ [1-2]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram aston villa, Οι Κόκκινοι Διάβολοι, μετά τη φοβερή ανατροπή με 3-2 στον πρώτο γύρο, νίκησαν και εκτός έδρας την Βίλα και επανέφεραν τη διαφορά από την Τότεναμ και την 4άδα ττης Premier League στο -6 με 14 αγωνιστικές να απομένουν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε και εκτός έδρας την Άστον Βίλα (1-2) και πήγε στο -6 από την 4άδα.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι, μετά τη φοβερή ανατροπή με 3-2 στον πρώτο γύρο, νίκησαν και εκτός έδρας την Βίλα και επανέφεραν τη διαφορά από την Τότεναμ και την 4άδα ττης Premier League στο -6 με 14 αγωνιστικές να απομένουν.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με κοντινό τελείωμα του Χόιλουντ (17′) έπειτα από κεφαλιά-πάσα του Μαγκουάιρ, όμως στη συνέχεια η Βίλα ανέβηκε και χρειάστηκε ο Ονάνα να κάνει δύο τρομερές επεμβάσεις στις προσπάθειες των ΜακΓκιν, Όλι Γουότκινς, ενώ ο Τζέικομπ Ράμσεϊ πλάσαρε άουτ από καλή θέση.

Στην επανάληψη η ομάδα του Έμερι είχε περισσότερη πρωτοβουλία, έπαιξε στο αντίπαλο μισό και ισοφάρισε στο 67′ με τον Ντάγκλας Λουίζ ππου πλάσαρε από κοντά και πανηγύρισε με έναν ξεχωριστό τρόπο μπροστά στον keeper της Γιουνάιτεντ και τον Βαράν. Στο 73′ είχαμε τη στιγμή που έκρινε το ματς, όταν ο Τεν Χαγκ πέρασε στον αγώνα τον ΜακΤόμινεϊ και ο Σκωτσέζος μέσος ήταν εκείνος που έδωσε τη νίκη στο 86′ με κεφαλιά έπειτα από ωραία ενέργεια του Μαϊνού και σέντρα του Ντιόγκο Νταλότ (1-2).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aston Villa FC (@avfcofficial)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments