Πολιτική

Άδωνις: Ο Πολάκης ρεζίλι των σκυλιών [vid]

Άδωνις: Ο Πολάκης ρεζίλι των σκυλιών [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Την εκτίμηση ότι ο Παύλος Πολάκης είναι βαρύτατα εκτεθειμένος λόγω των δημοσίων τοποθετήσεών του, τεκμηρίωσε, σε συνέντευξή του στο Action 24, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος πρόσθεσε πως η στάση του βουλευτή Χανίων έναντι του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών προσβάλλει ευθέως την υπαρξιακή συγκρότηση του κ. Στέφανου Κασσελάκη.

Προσβάλλει τον Κασσελάκη στον πυρήνα της ύπαρξής του

Την εκτίμηση ότι ο Παύλος Πολάκης είναι βαρύτατα εκτεθειμένος λόγω των δημοσίων τοποθετήσεών του, τεκμηρίωσε, σε συνέντευξή του στο Action 24, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος πρόσθεσε πως η στάση του βουλευτή Χανίων έναντι του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών προσβάλλει ευθέως την υπαρξιακή συγκρότηση του κ. Στέφανου Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για τις πολιτικές προοπτικές του κ. Πολάκη, ο υπουργός Υγείας απάντησε: «Ο Πολακης διέρρεε πως θα ψηφίσει όχι στο νομοσχέδιο για τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών. Είπε πως είχε χειρουργείο, αλλά φάνηκε πως το χειρουργείο έγινε δυο ημέρες πριν. Τελικά, είπε πως διαφωνεί με την παρένθετη μητέρα. Ο Πολάκης έγινε, λοιπόν, ρεζίλι των σκυλιών».

Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, «για τη Νέα Δημοκρατία, το νομοσχέδιο ήταν ένα θέμα δικαιωμάτων. Για τον κ. Κασσελάκη, όμως, ο ίδιος είναι παντρεμένος με τον κ. Τάιλερ. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Ο κ. Κασσελάκης και ο κ. Τάιλερ θέλουν μάλιστα να υιοθετήσουν και παιδί. Η στάση λοιπόν του Πολάκη είναι μια προσωπική βολή εναντίον του κ. Κασσελάκη. Προσβάλλει τον αρχηγό του στον πυρήνα της ύπαρξής του.

«Το ότι δεν τον διέγραψε δείχνει πως ο Κασσελάκης δεν κάνει για αρχηγός. Όταν ο βουλευτής σου σε προσβάλλει, τότε τον διαγράφεις. Ο κ. Πολάκης με τη στάση του προσβάλλει την ίδια την ύπαρξη του Κασσελάκη. Ο αρχηγός, για να είναι αρχηγός, πρέπει να επιβάλει και τα όρια. Ένας κανονικός αρχηγός δεν δέχεται αυτό που λέει ο Πολάκης», πρόσθεσε ο Άδωνις.

Αναφερόμενος ακόμη στις πολιτικές συνέπειες της χθεσινής ψηφοφορίας, ο υπουργός Υγείας εκτιμά πως το ΠΑΣΟΚ καλείται να πληρώσει ένα πολιτικό κόστος σαφώς μεγαλύτερο από τη Νέα Δημοκρατία: «Πολιτικά, ο νόμος έφερε αντιδράσεις σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, ιδιαίτερα στα κόμματα της κεντροδεξιάς. Πιο μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει όμως το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ έχασε το ένα τρίτο των βουλευτών του. Ένα σοσιαλιστικό κόμμα δεν είναι λογικό να χάνει το ένα τρίτο της κοινοβουλευτικής του δύναμης για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών. Είναι μια ευθεία αμφισβήτηση του Ανδρουλάκη. Ο Ανδρουλάκης είχε πει πως θα ήταν αδιανόητο να μην υπερψηφιστεί από το ΠΑΣΟΚ το νομοσχέδιο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments