Πολιτική

Ανδρουλάκης: Ο Αλεξέι Ναβάλνι πλήρωσε με τη ζωή του τον αγώνα για ελευθερία και μία δημοκρατική Ρωσία

Ανδρουλάκης: Ο Αλεξέι Ναβάλνι πλήρωσε με τη ζωή του τον αγώνα για ελευθερία και μία δημοκρατική Ρωσία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),«Ο Αλεξέι Ναβάλνι διώχθηκε, δηλητηριάστηκε, φυλακίστηκε σε απάνθρωπες συνθήκες και στο τέλος πλήρωσε με τη ζωή του τον αγώνα για ελευθερία και μία δημοκρατική Ρωσία. Ο θάνατός του υπενθυμίζει με τον πλέον σκληρό τρόπο ότι ο αγώνας για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη δημοκρατία απέναντι στα πιο σκοτεινά αυταρχικά καθεστώτα είναι πάντα επίκαιρος και διαρκής» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης για το θάνατο του Αλεξέι Ναβάλνι.

Οι πρώτες δηλώσεις της συζύγου του Ναβάλνι μετά τον θανατό του: «Ο Πούτιν θα λογοδοτήσει» [vid]

«Ο Αλεξέι Ναβάλνι διώχθηκε, δηλητηριάστηκε, φυλακίστηκε σε απάνθρωπες συνθήκες και στο τέλος πλήρωσε με τη ζωή του τον αγώνα για ελευθερία και μία δημοκρατική Ρωσία. Ο θάνατός του υπενθυμίζει με τον πλέον σκληρό τρόπο ότι ο αγώνας για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη δημοκρατία απέναντι στα πιο σκοτεινά αυταρχικά καθεστώτα είναι πάντα επίκαιρος και διαρκής» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης για το θάνατο του Αλεξέι Ναβάλνι.

Οι πρώτες δηλώσεις της συζύγου του Ναβάλνι μετά τον θανατό του: «Ο Πούτιν θα λογοδοτήσει» [vid]

Η σύζυγος του Αλεξέι Ναβάλνι, Γιούλια Ναβάλναγια, μίλησε στη Σύνόδο του Μονάχου για την Ασφάλεια, ώρες μετά τις ρωσικές αναφορές για το θάνατο του συζύγου της.

Κάνοντας μια απρογραμμάτιστη εμφάνιση στην εκδήλωση, δήλωσε: «Δεν ξέρω αν πρέπει να πιστέψω ή όχι αυτά τα τρομερά νέα που λαμβάνουμε μόνο από πηγές της ρωσικής κυβέρνησης.

“Για πολλά χρόνια δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε τον Πούτιν και την κυβέρνηση Πούτιν. Πάντα λένε ψέματα, σημείωσε η ίδια και πρόσθεσε: «Αλλά αν αυτό είναι αλήθεια, θέλω ο Πούτιν και όλοι γύρω του να γνωρίζουν ότι θα λογοδοτήσουν για όλα όσα έκαναν στη χώρα μας, στην οικογένειά μου. Και αυτή η μέρα θα έρθει πολύ σύντομα. ”

«Διερωτήθηκα εάν έπρεπε να μείνω εδώ μπροστά σας ή εάν έπρεπε να επιστρέψω κοντά στα παιδιά μου και αναρωτήθηκα τι θα έκανε ο Αλεξέι εάν βρισκόταν στη θέση μου και είμαι βέβαιη ότι θα παρέμενε εδώ, σε αυτό το βήμα», είπε η Ναβάλναγια στην αρχή της σύντομης δήλωσής της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments