Πολιτική

Άδωνις: Η Αθήνα δεν πρέπει να κλείσει για 2 λεπτά διαφορά [vid]

Άδωνις: Η Αθήνα δεν πρέπει να κλείσει για 2 λεπτά διαφορά [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΒΟΥΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Άδωνις: Η Ελλάδα δεν μπορεί να αλλάξει μόνη της την ΚΑΠ

Την πεποίθησή του ότι η Αθήνα δεν πρέπει να αποκλειστεί από τα αγροτικά τρακτέρ διατύπωσε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο υπουργός Υγείας υπογράμμισε πως «η κυβέρνηση δεν αντιδικεί με τον αγροτικό κόσμο», αλλά και ότι «οι αγρότες δεν πρέπει να προκαλέσουν βλάβες στην ελληνική κοινωνία, ούτε να γυρίσει η κοινή γνώμη κατά των αγροτών από εκεί που η κοινή γνώμη είναι υπέρ τους.

«Οι αγρότες έχουν δίκιο ως προς το κόστος παραγωγής», πρόσθεσε ο Άδωνις, «λέω όμως επίσης πολύ φιλικά και πολιτισμένα πως οι αγρότες πρέπει να προσέξουν να μη χάσουν το μέτρο».

«Οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη είναι πολύ μεγάλες και στοχευμένες. Τα αιτήματα των αγροτών είναι αιτήματα που έχουν εδώ και είκοσι χρόνια. Η Ελλάδα δεν μπορεί να αλλάξει μόνη της την ΚΑΠ (Κοινή Αγροτική Πολιτική). Η ΚΑΠ δεν αλλάζει από ένα κράτος μέλος της Ε.Ε. Και όποιος πει πως αυτή η κυβέρνηση δεν έχει ασχοληθεί για τους αγρότες και τα αγροτικά προβλήματα, θα πει σίγουρα ψέματα. Για παράδειγμα, ως υπουργός Εργασίας, μερίμνησα, έτσι ώστε οι αγρότισσες να λαμβάνουν το επίδομα μητρότητας, να αυξήσω το όριο του χρέους από τις 6.000 ευρώ στις 10.000 ευρώ. Και η διαφορά που καταγράφηκε ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον αγροτικό κόσμο, δεν υπερβαίνει τα δύο λεπτά. Δεν πιστεύω πως τα δύο λεπτά είναι λόγος για να κλείσει η Αθήνα», ολοκλήρωσε το συλλογισμό του ο υπουργός Υγείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments