Πολιτική

Άδωνις: Μαεστρικός ο χειρισμός των φοιτητικών καταλήψεων

Άδωνις: Μαεστρικός ο χειρισμός των φοιτητικών καταλήψεων

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΟΥΛΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ - ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/ EUROKINISSI)

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν παίζει ξύλο με τους αγρότες.

Τον πολιτικά αριστοτεχνικό χειρισμό του κύματος των φοιτητικών καταλήψεων στα πανεπιστημιακά ιδρύματα από την κυβέρνηση υπογράμμισε, σε ραδιοφωνική συνέντευξη στο σταθμό  Παραπολιτικά FM, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ιδιαίτερα, απαντώντας σε ερώτηση για την πορεία των φοιτητικών καταλήψεων, ο υπουργός Υγείας απάντησε πως «η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει χειριστεί μαεστρικά το ζήτημα των καταλήψεων στα Πανεπιστήμια. Και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στις πιο πρόσφατες εξελίξεις.

Οι εξετάσεις στα δημόσια Πανεπιστήμια γίνονται κανονικά, μέσα από τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων, και η Αστυνομία επιτελεί το έργο της, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Για παράδειγμα, σήμερα το πρωί, οι δυνάμεις των ΜΑΤ μπήκαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έκαναν τη δουλειά τους, χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό έκτροπο.

Πρέπει να είναι ξεκάθαρο σε όλους μας πως η άκρα αριστερά ήθελε αίμα, πως οι δυνάμεις της άκρας αριστεράς ήθελαν θύμα στις φοιτητικές κινητοποιήσεις. Έστησαν την παγίδα, αλλά η κυβέρνηση δεν έπεσε μέσα».

Ακόμη, κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στο μέτωπο των αγροτικών κινητοποιήσεων, ο Άδωνις ξεκαθάρισε πως «η κυβέρνηση Μητσοτάκη ήταν και παραμένει πάντοτε στο πλευρό των αγροτών και όλων των μικρομεσαίων κοινωνικών στρωμάτων. Η κυβέρνηση ακούει προσεκτικά τα αιτήματα των αγροτών και δεν παίζει ξύλο με τους αγρότες», σημείωσε ο υπουργός Υγείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments