Πολιτική

Άδωνις: Ο Τσίπρας παρέμεινε στάσιμος, ο Μητσοτάκης εξελίχθηκε

Άδωνις: Ο Τσίπρας παρέμεινε στάσιμος, ο Μητσοτάκης εξελίχθηκε

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΥΠΟΙΚ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ερωτηματικό παραμένει ο Κασσελάκης.

Την άποψη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξελίσσει θετικά τον εαυτό του σε αντίθεση με τον Αλέξη Τσίπρα που παραμένει στάσιμος, διατύπωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στους δύο πολιτικούς άνδρες, ο υπουργός Υγείας απάντησε πως υπάρχουν θεμελιώδεις διαφορές ανάμεσά τους, δεδομένο ότι «ο  Αλέξης Τσίπρας ήταν και παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά ταλέντα της γενιάς μας, αλλά έκανε ορισμένα πολύ σημαντικά λάθη. Το πρώτο από αυτά τα λάθη  του Αλέξη Τσίπρα είναι ότι δεν εξέλιξε τον εαυτό του. Και εδώ είναι η διαφορά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος είναι ένας πολιτικός που δουλεύει πολύ επάνω στον ίδιο τον εαυτό του. Αυτά τα εφτά – οκτώ τελευταία χρόνια, ρητορικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας πολύ βελτιωμένος ρήτορας. Απεναντίας ο Τσίπρας δεν εξελίχθηκε με τον ίδιο τρόπο. Επαναπαύθηκε στις δάφνες του μεγάλου ταλέντου του και έμεινε εκεί».

Σύμφωνα πάντοτε με τον Άδωνι Γεωργιάδη, «το δεύτερο μεγάλο λάθος του Αλ. Τσίπρα είναι πως δεν συγκρούσθηκε καθόλου με το εσωτερικό του κόμματός του. Ήθελε να έχει τους πάντες όλους ευχαριστημένους. Αυτό για ένα διάστημα δουλεύει, αλλά από ένα χρονικό σημείο και μετά, δουλεύει ανάποδα».

  Κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ο υπουργός Υγείας είπε: «Οφείλω σαν ένας ρέκτης της πολιτικής να επισημάνω πως η περίπτωση Κασσελάκη παρουσιάζει ενδιαφέρον. Δεν τον έχω τόσο ξεγραμμένο. Παραμένει ερωτηματικό. Έχει μεγάλο επικοινωνιακό ταλέντο. Η κίνησή του να πάει στην εκδήλωση για την κεντροαριστερά με ομιλητή τον Δ. Τεμπονέρα ήταν μια μεγαλοφυής κίνηση και «εξαφάνισε» τους τρεις ομιλητές. Προσωπικά, δεν θα υποτιμούσα τον Στέφανο Κασσελάκη. Για παράδειγμα, θυμόμαστε όλοι τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα και άρθρα για την Νέα Αριστερά. Από τότε όμως που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, ποιος ασχολείται με την Νέα Αριστερά; Δεν είναι τόσο εύκολο να διαλύσεις ένα μεγάλο κόμμα που έχει κυβερνήσει και δεν είναι τόσο εύκολο να φύγεις από ένα μεγάλο κόμμα», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments