Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: «Με ενοχλεί νε λένε στην τηλεόραση πόσα λεφτά βγάζω»

Κατερίνα Καινούργιου: «Με ενοχλεί νε λένε στην τηλεόραση πόσα λεφτά βγάζω»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Katerina Kainourgiou Official

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο καθένας με βάση τη δουλειά του πληρώνεται, όσο αξιολογούν οι εργοδότες του και ο ίδιος χειρίζεται όπως θέλει τα χρήματά του»

Τα σχόλια που γίνονται κατά καιρούς για τα ποσά που λαμβάνει ο κάθε παρουσιαστής, παρουσιάστρια αλλά και οι ηθοποιοί, σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας στο Mega Stories.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Η παρουσιάστρια, εξέφρασε την ενόχλησή της για το γεγονός ότι κάποιοι ασχολούνται με το πόσα χρήματα βγάζουν κάποιοι άλλοι.

«Με ενοχλεί αυτό που γίνεται τηλεοπτικά που όλοι ασχολούνται με πόσα βγάζει ο άλλος, είτε είναι παρουσιαστές, είτε ηθοποιοί. Βγαίνει ο καθένας και κατηγορεί γιατί ο ένας κάνει τόσα, ποιος παίρνει πιο πολλά. Ο καθένας με βάση τη δουλειά του πληρώνεται, όσο αξιολογούν οι εργοδότες του και ο ίδιος χειρίζεται όπως θέλει τα χρήματά του. Τι είναι αυτό το πράγμα;», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου: Η εμπειρία της στην εξέταση μαγνητικής μαστογραφίας

Η Κατερίνα Καινούργιου περιέγραψε την εμπειρία της στην εξέταση μαγνητικής μαστογραφίας στα social media, με σκοπό να οδηγήσει και άλλες γυναίκες στο να εξετάζονται συχνά.

Η παρουσιάστρια του Alpha, έκανε μια ανάρτηση «αφύπνισης» στα social media.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες που τράβηξε κατά τη διάρκεια μαστογραφίας και έγραψε:

«Η πρόληψη σώζει ζωές… Ο γιατρός μου Στέφανος Χανδακάς με παρέπεμψε σε μαγνητική μαστών για προληπτικούς λόγους αλλά κυρίως γυναίκες σαν και μένα που φέρουν ενθέματα σιλικόνης είναι καλό να υποβάλλονται στην αντίστοιχη εξέταση καθώς είναι η μόνη μέθοδος για να αναδείξει πιθανή ρήξη του ενθέματος (διαφυγή σιλικόνης)».

«Η μαγνητική μαστογραφία με ειδικό πρωτόκολλο ένθεμάτων μαστού είναι η πιο αξιόπιστη τεχνική για την εκτίμηση της ακεραιότητας των σιλικονούχων ενθεμάτων».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments