Πολιτική

Αγρότες: Στο Σύνταγμα με τρακτέρ ο Στέφανος Κασσελάκης πριν τη “μάχη” της Πολιτικής Γραμματείας

Αγρότες: Στο Σύνταγμα με τρακτέρ ο Στέφανος Κασσελάκης πριν τη “μάχη” της Πολιτικής Γραμματείας

Πηγή Φωτογραφίας: [367418] Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Στο Σύνταγμα, στο πλευρό των αγροτών που έχουν «βουλιάξει» με τα τρακτέρ τους το κέντρο της πρωτεύουσας, βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης 

Στο Σύνταγμα, στο πλευρό των αγροτών που έχουν «βουλιάξει» με τα τρακτέρ τους το κέντρο της πρωτεύουσας, βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης λίγη ώρα πριν την έναρξη της δεύτερης ημέρας της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματός του.

Συνοδευόμενος από την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Δώρα Αυγέρη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαιρέτησε τους αγρότες και αναμενόταν να κατευθυνθεί προς την Κουμουνδούρου. Το κλίμα εκεί δεν αναμένεται να είναι τόσο θερμό για τον ίδιο όσο αυτό που του επιφύλαξαν οι αγρότες έξω από τη Βουλή.

Ήδη τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένα με τη στάση του προέδρου του κόμματος, τόσο σχετικά με το περίφημο ερωτηματολόγιο όσο και με την επιλογή του Στέφανου Κασσελάκη να μην πάρει μέρος στη χθεσινή συνεδρίαση και αντ’ αυτού να στείλει μια επιστολή επίθεσης στα μέλη της ΠΓ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments