Αθλητισμός

Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ: Στον τελικό οι “πράσινοι” μετά από ματς θρίλερ! [6-5 στα πέναλτι]

Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ: Στον τελικό οι “πράσινοι” μετά από ματς θρίλερ! [6-5 στα πέναλτι]

Πηγή Φωτογραφίας: [367442] ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024 / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Στον τελικό με 6-5 στα πέναλτι οι πράσινοι

Σε έναν ημιτελικό-θρίλερ, ο ΠΑΟΚ που είχε χάσει με 1-0 στην Τούμπα κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 στη Λεωφόρο και έδειχνε έτοιμος για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, στο 129′ όμως ο Λημνιός έκανε το 1-2 και όλα κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, όπου οι Πράσινοι πανηγύρισαν χάρη στον εκπληκτικό Ντραγκόφσκι που έκανε τρεις αποκρούσεις!

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έδειχνε καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και ήταν, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είχε πειστική παρουσία. Οι Θεσσαλονικείς κυκλοφορούσαν περισσότερο τη μπάλα και γενικά ήταν αυτοί που προσπαθούσαν περισσότερο, αφού ήταν και υποχρεωμένοι μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, να προσπαθούν να κάνουν κάτι καλό επιθετικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Όσο για τους Πράσινους, από την άλλη πλευρά, στο πρώτο ημίχρονο λίγα πράγματα επιθετικά. Βασικά, έκαναν αισθητή την παρουσία τους μόνο στο 36ο λεπτό, όταν ο Ιωαννίδης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά άργησε να εκτελέσει και τον πρόλαβε ο Κεντζιόρα, για να ολοκληρωθεί η φάση στη συνέχεια με το σουτ του Μπακασέτα που μπλόκαρε ο Κοτάρσκι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Η σειρά των πέναλτι…

Σπόραρ: Απέκρουσε ο Κοτάρσκι Κουλιεράκης: 0-1 Γερεμέγεφ: 1-1 Μουργκ: 1-2 Μπακασέτας: 2-2 Κεντζιόρα: 2-3 Κώτσιρας: 3-3 Μεϊτέ: 3-4 Μλαντένοβιτς: 4-4 Ντεσπόντοφ: Απέκρουσε ο Ντραγκόφσκι Λημνιός: Άουτ Οζντόεφ: Απέκρουσε ο Ντραγκόφσκι Μαντσίνι: 5-4 Μάρκος Αντόνιο: 5-5 Αράο: Δοκάρι Ότο: Απέκρουσε ο Ντραγκόφσκι Σένκεφελντ: 6-5 Σαμάτα: Άουτ

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Γεντβάι (57′ Σένκεφελντ), Αράο, Μλαντένοβιτς, Ζέκα (76′ Βαγιαννίδης), Τσέριν, Παλάσιος (85′ Λημνιός), Μπερνάρ (106′ Γερεμέγεφ), Μπακασέτας, Ιωαννίδης (76′ Σπόραρ).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης (4′ Κουλιεράκης), Μπάμπα, Μεϊτέ, Σβαμπ (73′ Ντεσπόντοφ), Α. Ζίβκοβιτς (85′ Μουργκ), Κωνσταντέλιας (110′ Μάρκος Αντόνιο), Τάισον (73′ Οζντόεφ), Τόμας (73′ Σαμάτα).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments