Ελλάδα

Κορινθία: Η αστυνομία απαγόρευσε την είσοδο του πατέρα στο Παίδων όπου βρίσκεται ο 15χρονος γιος του

Κορινθία: Η αστυνομία απαγόρευσε την είσοδο του πατέρα στο Παίδων όπου βρίσκεται ο 15χρονος γιος του

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot,Ο άνδρας ζητούσε να δει τον 15χρονο γιο του, ο οποίος βρισκόταν μαζί του στην Κορινθία όταν συνελήφθη. Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας έδωσε εντολή, ώστε το παιδί, που ήταν μαζί με τον πατέρα, τη στιγμή εκείνη, να μεταφερθεί αμέσως στο «Παίδων».

Ο 15χρονος βρισκόταν μαζί με τον πατέρα του, την Κυριακή, κατά την επιχείρηση σύλληψης του τελευταίου

Έξω από το νοσοκομείο Παίδων, όπου η αστυνομία του απαγόρευσε την είσοδο, βρέθηκε αργά το βράδυ ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών, ο 45χρονος Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, που νωρίτερα αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε νέα δικάσιμος, για τις 4 Μαρτίου.

Ο άνδρας ζητούσε να δει τον 15χρονο γιο του, ο οποίος βρισκόταν μαζί του στην Κορινθία όταν συνελήφθη. Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας έδωσε εντολή, ώστε το παιδί, που ήταν μαζί με τον πατέρα, τη στιγμή εκείνη, να μεταφερθεί αμέσως στο «Παίδων».

Το γεγονός ότι η μεταφορά του παιδιού έγινε κατόπιν εισαγγελικής εντολής, σημαίνει ότι ο πατέρας δεν μπορεί να επισκεφθεί τον 15χρονο. 

Νωρίς το πρωί της Κυριακής υπενθυμίζεται ότι είχε πραγματοποιηθεί η επιχείρηση της αστυνομίας στην Κορινθία, στην περιοχή όπου διέμενε απομονωμένη η αυτοαποκαλούμενη παλαιοχριστιανική οικογένεια. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των ανήλικων παιδιών.

«Παράτησα το σχολείο, βόσκω τα κατσίκια του πατέρα»

«Ποτέ δεν μου άρεσε το σχολείο. Ήμουν άσχετος. Για κάποιον λόγο με συμπαθούσαν οι δάσκαλοι και μου έβαζαν καλούς βαθμούς» είχε πει στο Μega o 15χρονος, ένα από τα συνολικά 6 παιδιά του 45χρονου. Εδώ και τέσσερα χρόνια ζούσε με την οικογένειά του χωρίς ρεύμα, θέρμανση και νερό μέσα σε ένα λαγούμι έξι μέτρα κάτω από τη γη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments