Lifestyle

Γιώργος Λασκαρίδης: Με τη σύντροφό μου πουλήσουμε τα έπιπλά μας και το σπίτι μας και φύγαμε για Μεξικό

Γιώργος Λασκαρίδης: Με τη σύντροφό μου πουλήσουμε τα έπιπλά μας και το σπίτι μας και φύγαμε για Μεξικό

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Giorgos Laskaridis

Γιώργος Λασκαρίδης: Η απόφασή του να πουλήσει τα πάντα και να γυρίσει τον κόσμο και η στροφή στο lifecoaching

Ο Γιώργος Λασκαρίδης μίλησε για τη νέα του ζωή στην Αθήνα πλέον, αφού επέστρεψε με τη σύντροφό του από το Μεξικό.

View this post on Instagram

A post shared by Lotus Vrijma (@lotusvrijma)

Ο πρώην παίκτης του MasterChef μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι όπως εξήγησε, ενώ αρχικά έφυγε με την αγαπημένη του για Άμστερνταμ για ένα καλύτερο μέλλον, τελικά κατέληξαν στο Μεξικό και πίσω στην Ελλάδα.

«Την περίοδο του κορωνοϊού ξεκίνησαν όλα. Και πριν το παιχνίδι σχεδιάζαμε με τη σύντροφό μου να ταξιδέψουμε, αλλά μείναμε κι εγώ κι η Λότους χωρίς δουλειά, λόγω του κορωνοϊού», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αποφασίσαμε να πουλήσουμε τα έπιπλά μας και ό,τι είχαμε στο σπίτι μας στο Άμστερνταμ και με τις οικονομίες που μαζέψαμε, είπαμε “θα φύγουμε”. Κλείσαμε ένα εισιτήριο για το Μεξικό, χωρίς επιστροφή».

Τέλος, αναφέρθηκε στην επιστροφή τους στην Αθήνα. «Τώρα ήρθαμε στην Αθήνα και προσπαθούμε να χτίσουμε εδώ τη ζωή μας, συνεχίζοντας τα ταξίδια μας. Τα τελευταία χρόνια έχω ταξιδέψει σε 30 χώρες», είπε κλείνοντας.

Γιώργος Λασκαρίδης: «Ήθελα πάντα να κλείσω τα στόματα των μανάδων και να είμαι ο καλύτερος»

Ο Γιώργος Λασκαρίδης, που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef, μίλησε για τον λόγο που αποφάσισε να συμμετάσχει στο ριάλιτι μαγειρικής.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Δύο στη 1» ο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στον χωρισμό των γονιών του.

Πιο αναλυτικά, είπε:

«Όταν ήμουν 6 χρονών, χώρισαν οι γονείς μου κι έτσι μετακομίσαμε με την μητέρα μου και την αδερφή μου στην Κρήτη. Εκεί ήταν ο παππούς κι η γιαγιά. Ήμουν το μόνο παιδί με χωρισμένους γονείς, οπότε ήμουν αυτός που ξεχώριζα. Σκεφτόμουν ότι δεν είμαι αποδεκτός. Παρόλα αυτά προσπάθησα από μόνος μου να γίνω το παράδειγμα. Ήθελα πάντα να κλείσω τα στόματα των μανάδων και να είμαι ο καλύτερος στα αθλήματα και σε ό,τι έκανα.

Ο παππούς κι η γιαγιά έβλεπαν από το χωριό MasterChef κι επειδή είμαι μάγειρας κι έχω τατουάζ και μου έλεγαν θα πας κι εσύ; Μου είχε δηλώσει συμμετοχή η θεία μου. Λέω θα πάω. Το παιχνίδι το έκανα περισσότερο για τον παππού και την γιαγιά μου… Για εμένα ήταν ένα δώρο που τους έκανα… Βγαίνοντας από το παιχνίδι συνειδητοποίησα τι τοξικότητα υπάρχει στην κοινωνία μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments