Πολιτική

Την υποψηφιότητα Σακελλαρίδη με τη Νέα Αριστερά στις ευρωεκλογές ανακοινώνει σήμερα ο Χαρίτσης

Την υποψηφιότητα Σακελλαρίδη με τη Νέα Αριστερά στις ευρωεκλογές ανακοινώνει σήμερα ο Χαρίτσης

Πηγή Φωτογραφίας: [361027] 8ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ / 3η ΗΜΕΡΑ WHY SOCIAL INCLUSION MATTERS AND HOW TO FOSTER IT (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI) // ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ

Οι δύο άνδρες έχουν ραντεβού στις 17:30 το απόγευμα στη Βουλή και θα ακολουθήσουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξη Χαρίτση αναμένεται να έχει σήμερα στις 17:30 το απόγευμα ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Το ραντεβού έχει κλειστεί να πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στη Βουλή και σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινωθεί όχι απλώς η συμπόρευση του κ. Σακελλαρίδη με την Νέα Αριστερά αλλά και η κάθοδός του με τον συγκεκριμένο πολιτικό φορέα, στις ευρωεκλογές του ερχόμενου Ιουνίου. Μετά το ραντεβού των δύο ανδρών μάλιστα, θα υπάρξουν ανακοινώσεις μπροστά στις κάμερες αναφορικά με το αντικείμενο της συνάντησης.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Σακελλαρίδης ήταν υφυπουργός Παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος στην πρώτη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα (Ιανουάριος 2015) καθώς επίσης και βουλευτής Α’ Αθηνών σύμφωνα με το newsbeast.gr και το Γιώργο Σαρρή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments