Αθλητισμός

ΑΕΚ: Οι σκέψεις του Αλμέιδα για την επίθεση στο κρίσιμο ματς πρωταθλήματος στη Λαμία

ΑΕΚ: Οι σκέψεις του Αλμέιδα για την επίθεση στο κρίσιμο ματς πρωταθλήματος στη Λαμία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο Ματίας Αλμέιδα και για το αυριανό παιχνίδι έχει σημαντικές απουσίες να αντιμετωπίσει, όπως ο Λιβάι Γκαρσία, ο Λάζαρος Ρότα, ο Άρολντ Μουκουντί και ο Ζίνι, ενώ φαίνεται να υπάρχει και ένα θέμα με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Η ΑΕΚ αύριο στις 19:00 αντιμετωπίζει την Λαμία

Η ΑΕΚ αύριο στις 19:00 αντιμετωπίζει την Λαμία και ούσα στην κορυφή θέλει να παραμείνει εκεί με ένα σημαντικό διπλό, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου της Super League.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Ο Ματίας Αλμέιδα και για το αυριανό παιχνίδι έχει σημαντικές απουσίες να αντιμετωπίσει, όπως ο Λιβάι Γκαρσία, ο Λάζαρος Ρότα, ο Άρολντ Μουκουντί και ο Ζίνι, ενώ φαίνεται να υπάρχει και ένα θέμα με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Αυτό σημαίνει ότι οι Νίκλας Ελίασον και Νορντίν Άμραμπατ είναι πολύ πιθανό να βρεθούν στις πτέρυγες της κιτρινόμαυρης επίθεσης και πίσω από τον Έκι Πόνσε το προβάδισμα έχει ο Στίβεν Τσούμπερ για να κινείται σε ελεύθερο ρόλο. Σε μια θέση βέβαια που υπάρχουν κι άλλες επιλογές όπως ο Σέρχιο Αραούχο ή ο Πέτρος Μάνταλος, με τον Ελβετό πάντως να έχει πάρει σερί παιχνιδιών το προηγούμενο διάστημα και να είναι η Νο1 επιλογή για τον Αλμέιδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments