Πολιτική

Πολάκης σε Τσακαλώτο: Δεν μπορείς να κουνάς το δάκτυλο

Πολάκης σε Τσακαλώτο: Δεν μπορείς να κουνάς το δάκτυλο

Πηγή Φωτογραφίας: [365396] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Εσύ και οι πέριξ σου φταίτε -Αν ξαναπροκαλέσεις η απάντηση θα είναι πιο σκληρή.

Επίθεση στον Ευκλείδη Τσακαλώτο για όσα καταλόγισε στον Αλέξη Τσίπρα μετά την παρέμβαση που έκανε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης.

Σε μία μακροσκελή ανάρτηση το Facebook ο Παύλος Πολάκης επέρριψε ευθύνες στον Ευκλείδη Τσακαλώτο για την εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον μάλιστα ως «υπονομευτή». «Άντε γιατί οι αρχιτέκτονες της ήττας του 2019 και οι επικεφαλής της μη αντιπολίτευσης και της υπονόμευσης του 2019-23 δεν μπορούν να μας κουνάν το δάχτυλο και να μας λένε για αυτοκριτική!», γράφει χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης.

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ότι έφυγε από το κόμμα «γιατί χάσατε την προεδρία», κάτι το οποίο αρνήθηκε το στέλεχος της Νέας Αριστεράς απαντώντας στις αιχμές του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος στην παρέμβασή του είχε αναφέρει ότι «Οι ηττημένοι των εσωκομματικών εκλογών έφυγαν ήδη από το κόμμα, επειδή έχασαν τη μάχη για την ηγεσία του. Αδιαφορώντας αν με τον πολυκερματισμό αυτός που κερδίζει είναι ο πολιτικός μας αντίπαλος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments