Πολιτική

Φλαμπουράρης στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζω την Όλγα Γεροβασίλη

Φλαμπουράρης στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζω την Όλγα Γεροβασίλη

Πηγή Φωτογραφίας: Τέταρτη ημέρα εργασιών του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο, Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Eίμαστε σύντροφοι και όχι αντίπαλοι και ανταγωνιστές, απέναντι μας έχουμε μια καταστροφική κυρίαρχη δεξιά, ανέφερε σε άλλα σημεία της ομιλίας του.

«Αν γίνουν εκλογές με τις καταστατικές, αναγκαίες δημοκρατικές διαδικασίες, εγώ όπως ήδη γνωρίζετε λόγω αντικειμενικών παραγόντων, ιστορίας, κοινής πορείας, όλα τα χρόνια βαθιάς εκτίμησης, θα στηρίξω τη φίλη μου, συντρόφισσά μου Όλγα Γεροβασίλη γιατί πιστεύω ότι τούτη την κρίσιμη ώρα η εμπειρία πρέπει να συμβαδίσει με την τόλμη και τα δύο αυτά τα έχει η Όλγα» τόνισε ο Αλέκος Φλαμπουράρης, μιλώντας σήμερα στο βήμα του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το οποίο θα κληθεί να αποφασίσει εάν θα γίνει νέα εκλογή αρχηγού ή όχι.

«Eίμαστε σύντροφοι και όχι αντίπαλοι και ανταγωνιστές, απέναντι μας έχουμε μια καταστροφική κυρίαρχη δεξιά, ανέφερε σε άλλα σημεία της ομιλίας του.

Όλγα Γεροβασίλη: «Είμαι παρούσα για να σταματήσει η κατηφόρα»

Με αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη «δεν φτάνει η επικοινωνία» η Όλγα Γεροβασίλη ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις νέες εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αντίπαλός μας είναι η αισχροκέρδεια, η ιδιωτικοποίηση των πανεπιστημίων, η αδικία, η ανισότητα, η διαφθορά, η δεξιά του Μητσοτάκη», τόνισε ξεκινώντας την ομιλία της.

«Εδώ μέσα δεν υπάρχουν αντίπαλοι, εδώ μέσα υπάρχουν μόνο σύντροφοι, όχι άλλοι εχθροί ανάμεσά μας, όχι άλλος διχασμός μεταξύ μας, πάμε όλοι μαζί, δίπλα στην κοινωνία. Όσοι πίστευαν ότι οι πολίτες βρίσκονται σε κατάσταση παραίτησης, διαψεύστηκαν». «Για να μην περάσει η ιδιωτικοποίηση της ανώτατης εκπαίδευσης, να είμαστε δίπλα στην κοινωνία. Εμείς, η μεγάλη αριστερά του τόπου που αγκαλιάζει τον προοδευτικό και δημοκρατικό κόσμο της χώρας. Οφείλουμε να δώσουμε αυτήν την μάχη, απέναντι στην ΝΔ. Θέλουμε μία Ευρώπη που να αντέξει και θα εγγυηθεί την κοινωνική ανάπτυξη. Η ακροδεξιά κερδίζει έδαφος, η δεξιά απέτυχε. Είναι χρέος των προοδευτικών δυνάμεων να τελειώσουν αυτήν την πιθανότητα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments