Πολιτική

Παππάς: Αν το σώμα αποφασίσει να μην πάμε σε εκλογές, ανανεώνεται η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο Κασσελάκη

Παππάς: Αν το σώμα αποφασίσει να μην πάμε σε εκλογές, ανανεώνεται η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο Κασσελάκη

Πηγή Φωτογραφίας: Τρίτη ημέρα εργασιών του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο. Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

"Όποια ψηφοφορία γίνει στο Συνέδριο, να γίνει με κάλπες, όχι με ανάταση χειρός", ζήτησε ο Νίκος Παππάς

Σε εξέλιξη βρίσκεται η τέταρτη ημέρα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ στο Παλαιό Φάληρο με τον Νίκο Παππά να καταφτάνει λίγο μετά τις 10:00 στο κλειστό του Tae Kwon Do. 

«Αν το σώμα αποφασίσει να μην πάμε σε εκλογές, σημαίνει ότι ανανεώνεται η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο Κασσελακη» εκτίμησε πριν από λίγο ο Νίκος Παππάς, μιλώντας με δημοσιογράφους, για να προσθέσει πως «όποια ψηφοφορία γίνει στο συνέδριο να γίνει με κάλπες. Όχι με ανάταση χειρός».

Σημειωτέον ότι η θητεία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι τριετής και άρα λήγει το 2026.

Φλαμπουράρης στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζω την Όλγα Γεροβασίλη

«Αν γίνουν εκλογές με τις καταστατικές, αναγκαίες δημοκρατικές διαδικασίες, εγώ όπως ήδη γνωρίζετε λόγω αντικειμενικών παραγόντων, ιστορίας, κοινής πορείας, όλα τα χρόνια βαθιάς εκτίμησης, θα στηρίξω τη φίλη μου, συντρόφισσά μου Όλγα Γεροβασίλη γιατί πιστεύω ότι τούτη την κρίσιμη ώρα η εμπειρία πρέπει να συμβαδίσει με την τόλμη και τα δύο αυτά τα έχει η Όλγα» τόνισε ο Αλέκος Φλαμπουράρης, μιλώντας σήμερα στο βήμα του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το οποίο θα κληθεί να αποφασίσει εάν θα γίνει νέα εκλογή αρχηγού ή όχι.

«Eίμαστε σύντροφοι και όχι αντίπαλοι και ανταγωνιστές, απέναντι μας έχουμε μια καταστροφική κυρίαρχη δεξιά, ανέφερε σε άλλα σημεία της ομιλίας του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments