Αθλητισμός

Στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα και πάλι ο Λιβάι Γκαρσία

Στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα και πάλι ο Λιβάι Γκαρσία

Πηγή Φωτογραφίας: [367194] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Η ΑΕΚ συνέχισε το νικηφόρο της σερί στη Λαμία και πλέον θέλει να κλείσει με νίκες την κανονική διάρκεια της σεζόν απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη

Η ΑΕΚ συνέχισε το νικηφόρο της σερί στη Λαμία και πλέον θέλει να κλείσει με νίκες την κανονική διάρκεια της σεζόν απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη προκειμένου να μπει πρώτη στη διαδικασία των play-offs, με τον Ματίας Αλμέιδα να βλέπει ακόμα μια επιστροφή.

Ο Λιβάι Γκαρσία ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον είχαν αφήσει εκτός από την αναμέτρηση με τη Λαμία καθώς ακολουθούσε συντηρητικό πρόγραμμα και από την Κυριακή έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Ο 26χρονος φορ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο που αποτελεί και το… βαρύ πυροβολικό των κιτρινόμαυρων έβγαλε χωρίς πρόβλημα και την προπόνηση της Δευτέρας και τίθεται ξανά στη διάθεση του Αλμέιδα ενόψει και της αναμέτρησης της Τετάρτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην OPAP Arena.

Έτσι οι απουσίες περιορίζονται στον Ρότα που συνεχίζει τις αποφορτίσεις που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα, στον Γκατσίνοβιτς, ο οποίος βγήκε νοκ-άουτ πριν το παιχνίδι με τη Λαμία και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται και στους γνωστούς τραυματίες Μουκουντί και Ζίνι.

Όσον αφορά τον Άμραμπατ, ο οποίος είχε δεχθεί ένα χτύπημα στο δεύτερο μέρος του σαββατιάτικου ματς, όπως τόνισε και ο Αλμέιδα δεν έχει κάποιο πρόβλημα, ενώ θυμίζουμε πως από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα απουσιάσει ο Κάλενς, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία του λόγω καρτών.

Μένει πλέον να φανούν οι αλλαγές στις οποίες θα προχωρήσει ο Αλμέιδα στο αρχικό σχήμα γι’ αυτό το παιχνίδι καθώς αναμένεται να γίνει κάποιο rotation από τον «Πελάδο» σε επίπεδο προσώπων στην ενδεκάδα του.

Πηγή: gazzetta.gr//Δημήτρης Βέργος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments