Διεθνή

Ισραηλινοί στρατιώτες άνοιξαν πυρ σε Παλαιστίνιους που ανέμεναν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα

Ισραηλινοί στρατιώτες άνοιξαν πυρ σε Παλαιστίνιους που ανέμεναν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot,Περισσότεροι από 100 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 700 τραυματίστηκαν ενώ περίμεναν να τους παραδοθεί ανθρωπιστική βοήθεια στη βόρεια Γάζα, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Χαμάς.

Το υπουργείο Υγείας της Χαμάς και τα παλαιστινιακά μέσα ενημέρωσης που επικαλούνται ιατρικές πηγές κατηγόρησαν τις ισραηλινές δυνάμεις ότι πυροβόλησαν κατά του πλήθους

Περισσότεροι από 100 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 700 τραυματίστηκαν ενώ περίμεναν να τους παραδοθεί ανθρωπιστική βοήθεια στη βόρεια Γάζα, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Χαμάς.

Ειδικότερα, το υπουργείο Υγείας και τα παλαιστινιακά μέσα ενημέρωσης που επικαλούνται ιατρικές πηγές, κατηγόρησαν τις ισραηλινές δυνάμεις ότι πυροβόλησαν κατά του πλήθους.

Ισραηλινή στρατιωτική πηγή ανέφερε ότι τα στρατεύματα άνοιξαν πυρ καθώς πίστευαν ότι οι στρατιώτες βρίσκονται σε κίνδυνο.

Ανακοίνωση των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF) ανέφερε επίσης ότι δεκάδες σκοτώθηκαν όταν ποδοπατήθηκαν και καταπατήθηκαν από φορτηγά.

Ένας δημοσιογράφος στην πόλη της Γάζας είπε στο BBC ότι ισραηλινά τανκς πυροβόλησαν εναντίον πλήθους που είχε συρρεύσει για να παραλάβει προμήθειες. Ακολούθως, ο ισραηλινός στρατός απάντησε ότι δεν γνωρίζει για βομβαρδισμούς στην περιοχή και ότι το περιστατικό είναι υπό εξέταση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments