Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης απέλυσε τον οικονομικό διευθυντή του κόμματος

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης απέλυσε τον οικονομικό διευθυντή του κόμματος

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Η διακοπή της συνεργασίας τους ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη, μολονότι δεν ήταν κοινό μυστικό πως το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις τους είχαν επιδεινωθεί.

Η διακοπή της συνεργασίας τους ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ  έθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης τον διευθυντή του κόμματος, Θύμιο Γεωργόπουλο.Ο Θύμιος Γεωργόπουλος ήταν συνεργάτης της Κουμουνδούρου τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια. Επελέγη στη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα από απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής.

Η διακοπή της συνεργασίας τους ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη, μολονότι δεν ήταν κοινό μυστικό πως το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις τους είχαν επιδεινωθεί.

Σύμφωνα με πληφορορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης θεωρούσε ότι πίσω από τις διαρροές που υπήρξαν για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και ειδικότερα για την εταιρία του στο εξωτερικό, βρισκόταν ο διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται και αντίθετα πολλοί υποστηρίζουν ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκίνησε τις εκκαθαρίσεις για τα στελέχη που δεν συντάσσονται μαζί του

Ο κ. Γεωργόπουλος επελέγη στη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ μετά από απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ αποτελούσε και πρόσωπο εμπιστοσύνης του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments