Πολιτική

Άδωνις: Διαρκές ενδιαφέρον για το Νοσοκομείο Λαμίας

Άδωνις: Διαρκές ενδιαφέρον για το Νοσοκομείο Λαμίας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Για την διαρκή ενίσχυση του νοσοκομείου Λαμίας μίλησε, από του βήματος της Βουλής, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Το Νοσοκομείο Λαμίας έχει τις περισσότερες παραιτήσεις στην Ελλάδα

Για την διαρκή ενίσχυση του νοσοκομείου Λαμίας μίλησε, από του βήματος της Βουλής, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πιο αναλυτικά, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ κ. Γεωργίου Κοτρωνιά με αντικείμενο «προβλήματα Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας», ο υπουργός Υγείας υπογράμμισε πως «έχουμε προχωρήσει σε προκηρύξεις θέσεων για την ενδυνάμωση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας. Πληροφορώ πως το Νοσοκομείο Λαμίας έχει τις περισσότερες παραιτήσεις από κάθε άλλο νοσοκομείο της χώρας. Πιστεύω πως με τα απογευματινά χειρουργεία, έχουμε περισσότερες πιθανότητες οι προκηρύξεις θέσεων να μη βγουν άγονες και έτσι, να υπάρξει ουσιαστική και αποτελεσματική ενίσχυση του νοσοκομείου της Λαμίας».

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κάνει πολλά για το νοσοκομείο Λαμίας. Αδικείται αυθαίρετα η κυβέρνηση υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μιλάμε για μια σειρά έργων προμήθειας υλικού και εργαλείων, για εργασίες κτιριακής αναβάθμισης και για εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης. Μόνο αδιάφοροι δεν είμαστε για το Νοσοκομείο Λαμίας», πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments