Πολιτική

Άδωνις: Το ΚΚΕ παραλογίζεται στην Υγεία

Άδωνις: Το ΚΚΕ παραλογίζεται στην Υγεία

Πηγή Φωτογραφίας: [367744] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ο Περισσός λειτουργεί στην πράξη υπέρ των ιδιωτών κλινικαρχών

«Το ΚΚΕ δουλεύει, ουσιαστικά, υπέρ των υλικών συμφερόντων των ιδιοκτητών ιδιωτών κλινικών», υποστήριξε, από το βήμα της Βουλής, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ κ. Εμμανουήλ Συντυχάκη με θέμα: «Για την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, του Κέντρου Ψυχικής Υγείας και του ΕΚΑΒ της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων», ο υπουργός Υγείας τόνισε πως «τα όποια κενά στο προσωπικό οφείλονται στο ότι οι θέσεις που προκηρύσσουμε αποβαίνουν άγονες. Η λύση που δίδουμε είναι μέσα από τα απογευματινά χειρουργεία, τα οποία θα επιτρέπουν τη βελτίωση των απολαβών των γιατρών που εργάζονται στο δημόσιο σύστημα υγείας».

«Το ΚΚΕ προτείνει διπλασιασμό των μισθών των ιατρών και εισηγείται να βρούμε λεφτά από την αγορά των F – 35. Μα για την προμήθεια των F – 35 χρειάζονται 0 ευρώ. Πώς θα διπλασιάσουμε τους μισθούς των ιατρών, αντλώντας πρόσθετα χρήματα από το μηδέν;».

«Το ίδιο ισχύει με τους εφοπλιστές. Οι εφοπλιστές έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν σημαία ανά πάσα στιγμή. Δηλαδή το Κομμουνιστικό Κόμμα προτείνει και τους εφοπλιστές να διώξουμε και οι ιατροί να μην πάρουν καμία αύξηση. Και το ΚΚΕ αντιτίθεται στα απογευματινά χειρουργεία. Μα τα απογευματινά χειρουργεία θα κοστίζουν πολύ λιγότερο από ό, τι τα χειρουργεία στις ιδιωτικές κλινικές. Δηλαδή, το ΚΚΕ προτείνει να αυξηθούν τα κέρδη τα των ιδιωτών κλινικαρχών», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments