Πολιτική

Live η συνέντευξη Τύπου για προσωπικό γιατρό και Πανεπιστημιακά Κέντρα Υγείας

Live η συνέντευξη Τύπου για προσωπικό γιατρό και Πανεπιστημιακά Κέντρα Υγείας

Πηγή Φωτογραφίας: Συνέντευξη τύπου από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και τον υφυπουργό Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους για τις μεταρρυθμίσεις στην Υγεία και τη λειτουργία των απογευματινών χειρουργείων, Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024. (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Σε απευθείας σύνδεση  με το υπουργείο Υγείας, η συνέντευξη Τύπου του Υπουργού και της αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και Ειρήνης Αγαπηδάκη

Σε απευθείας σύνδεση  με το υπουργείο Υγείας, η συνέντευξη Τύπου του Υπουργού και της αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και Ειρήνης Αγαπηδάκη για τα Πανεπιστημιακά Κέντρα Υγείας, την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και την ενίσχυση του θεσμού του προσωπικού γιατρού.

Ο υπουργός Υγείας παρουσιάζει το σχέδιο για τη δημιουργία νέων Πανεπιστημιακών Κέντρων Υγείας στα οποία θα συμμετάσχουν καθηγητές Ιατρικής. Τα νέα κέντρα που θα γίνουν στις περιοχές όπου υπάρχουν ιατρικές σχολές θα παρέχουν πρωτοβάθμια φροντίδα στους πολίτες αλλά ταυτόχρονα θα είναι και κέντρα εκπαίδευσης για τους νέους γιατρούς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments