Πολιτική

Δημοσκόπηση Alco: Μια μονάδα πίσω από το ΠΑΣΟΚ και 1,6 μπροστά από το ΚΚΕ ο ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση Alco: Μια μονάδα πίσω από το ΠΑΣΟΚ και 1,6 μπροστά από το ΚΚΕ ο ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Πολύ χαμηλά δείχνουν και πάλι τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά τη φθορά που καταγράφει η Νέα Δημοκρατία σε δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του Alpha.

Οκτώ στους δέκα δεν εμπιστεύονται τη Δικαιοσύνη για την υπόθεση των Τεμπών

Πολύ χαμηλά δείχνουν και πάλι τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά τη φθορά που καταγράφει η Νέα Δημοκρατία σε δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του Alpha.

Στην πρόθεση ψήφου της έρευνας, η Νέα Δημοκρατία καταγράφεται στο 27%. Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 11,5% και ο ΣΥΡΙΖΑ με 10,5%. Το ΚΚΕ βρίσκεται στο 8,9% και ακολουθεί η Ελληνική Λύση στο 6,4%. Στο 3,6% η Νίκη και στο 3% η Πλεύση Ελευθερίας.

Κάτω από το όριο του 3% βρίσκονται Νέα Αριστερά με 2,8%, Σπαρτιάτες με 2,5%, ΜέΡΑ25% με 2,3%. Σε ερώτηση σχετικά με τα Τέμπη, οι πολίτες απαντούν σε ποσοστό 77% ότι «γίνεται προσπάθεια συγκάλυψης» και το 11% ότι «δεν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες». Τέλος το 12% απαντά «δεν γνωρίζω/δεν απαντώ».

Σε ερώτηση σχετικά με το αν «εμπιστεύεστε τη Δικαιοσύνη για τα Τέμπη», το 38% απαντά «καθόλου», «λίγο» το 29%, «αρκετά» το 22%, «πολύ» το 5% και «δεν γνωρίζω/δεν απαντώ» 6%.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments