Πολιτική

Κασσελάκης: Επέστρεψε και συγκάλεσε κλειστή συνεδρίαση της ΚΟ στη Βουλή

Κασσελάκης: Επέστρεψε και συγκάλεσε κλειστή συνεδρίαση της ΚΟ στη Βουλή

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Επέστρεψε από τις ολιγοήμερες διακοπές στην Αρκαδία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος συγκάλεσε κλειστή σύσκεψη με την Κοινοβουλευτική Ομάδα στη Βουλή.

Στη κλειστή σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να πραγματοποιηθεί απολογισμός της παρουσίας του κόμματος για τη συζήτηση του νομοσχεδίου των μη κρατικών πανεπιστημίων

Επέστρεψε από τις ολιγοήμερες διακοπές στην Αρκαδία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑΣτέφανος Κασσελάκης, ο οποίος συγκάλεσε κλειστή σύσκεψη με την Κοινοβουλευτική Ομάδα στη Βουλή.

Στη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός της παρουσίας του κόμματος για τη συζήτηση του νομοσχεδίου των μη κρατικών πανεπιστημίων.

Παράλληλα, θα γίνει και ο προγραμματισμός του κοινοβουλευτικού έργου.

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές μία ημέρα πριν την κατάταξη του Κασσελάκη

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ, με ομιλητή τον Στέφανο Κασσελάκη, για την ακρίβεια και το φορολογικό, όπως αναφέρουν οι πηγές του κόμματος.

Η εκδήλωση αυτή θα αποτελέσει εκκίνηση για τις ευρωεκλογές και θα παρουσιαστεί και το ευρωπαϊκό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ την επόμενη ημέρα παρουσιάζεται στο στρατό, όπου πρόκειται να καταταγεί στην Σπάρτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments