Αθλητισμός

Euroleague: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και τέσσερις ακόμη διεκδικούν πλεονέκτημα έδρας

Euroleague: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και τέσσερις ακόμη διεκδικούν πλεονέκτημα έδρας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ολυμπιακός, Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκός AKTOR, Μονακό, Φενέρμπαχτσε και Βίρτους Μπολόνια θα παλέψουν για τις θέσεις 2-4 στις 6 αγωνιστικές εναπομείνασες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας

Ολυμπιακός, Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκός AKTOR, Μονακό, Φενέρμπαχτσε και Βίρτους Μπολόνια θα παλέψουν για τις θέσεις 2-4 στις 6 αγωνιστικές εναπομείνασες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας

Ολυμπιακός, Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκός AKTOR, Μονακό, Φενέρμπαχτσε και Βίρτους Μπολόνια θα παλέψουν για τις θέσεις 2-4 στις 6 αγωνιστικές εναπομείνασες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας, που δίνουν το πλεονέκτημα έδρας στα play-offs της EuroLeague, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να έχει καπαρώσει την πρωτιά.

Η Βασίλισσα της Ευρώπης μπορεί να μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες στην EuroLegue, όμως εξακολουθεί να βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση, την οποία δύσκολα μπορεί να χασεί. Κάπως έτσι, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον ποιες ομάδες θα πάρουν τις επόμενες τρεις θέσεις της βαθμολογίας και μαζί το πλεονέκτημα έδρας στα play-offs.

Ας δούμε, λοιπόν, τα μεταξύ τους ματσαρίσματα στις επόμενες 6 αγωνιστικές, δηλαδή μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά και σε ποιες ισοβαθμίες υπερτερεί η κάθε μία από αυτές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Τα κρίσιμα ματς της Μπαρτσελόνα

Φενέρμπαχτσε – Μπαρτσελόνα (20/3, 19:45) Παναθηναϊκός AKTOR – Μπαρτσελόνα (22/3, 21:15)

Τα κρίσιμα ματς του Παναθηναϊκού AKTOR Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR (14/3, 19:45) Παναθηναϊκός AKTOR – Μπαρτσελόνα (22/3, 21:15) Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός AKTOR (29/3, 21:30)

Τα κρίσιμα ματς της Βίρτους

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός AKTOR (29/3, 21:30)

Τα κρίσιμα ματς του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR (14/3, 19:45) Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε (12/4, 21:15)

Τα κρίσιμα ματς της Φενέρμπαχτσε

Φενέρμπαχτσε – Μπαρτσελόνα (20/3, 19:45) Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε (12/4, 21:15)

Το πρόγραμμα της Μονακό

Οι Μονεγάσκοι έχουν το πιο εύκολο πρόγραμμα από τις ομάδες που διεκδικούν την είσοδο στην τετράδα. Η ομάδα από το Πριγκιμπάτο έχει να αντιμετωπίσει τις Άλμπα, Μιλάνο, Βαλένθια, Βιλερμπάν, Ζαλγκίρις και Μπάγερν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments