Πολιτική

Η απάντηση Κασσελάκη για τα αστακοκάραβα: “Έχω αποχωρήσει από το 2023, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πατήσει γκάζι”

Η απάντηση Κασσελάκη για τα αστακοκάραβα: “Έχω αποχωρήσει από το 2023, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πατήσει γκάζι”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο Στέφανος Κασσελάκης χρησιμοποιώντας για άλλη μια φορά την πλατφόρμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τονίζει πως ο Μητσοτάκης των πλαστών πόθεν έσχες ασχολείται με νόμιμα αστακοκάραβα, από τα οποία έχω αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023. Αλλά αυτό δεν το ανακάλυψε" το ρεπορτάζ του Μαξίμου, παρά μόνο την αρχική εγγραφή των αλιευτικών αδειών».

Διαβάζω προσωπικά τα βιογραφικά των υποψήφιων ευρωβουλευτών, τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης χρησιμοποιώντας για άλλη μια φορά την πλατφόρμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τονίζει πως ο Μητσοτάκης των πλαστών πόθεν έσχες ασχολείται με νόμιμα αστακοκάραβα, από τα οποία έχω αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023. Αλλά αυτό δεν το ανακάλυψε” το ρεπορτάζ του Μαξίμου, παρά μόνο την αρχική εγγραφή των αλιευτικών αδειών».

Ακόμη ο κ. Κασσελάκης υποστηρίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ βαδίζει στη νέα εποχή και προσθέτει πως το επιτελείο του έχει λάβει πολλά βιογραφικό υποψήφιων ευρωβουλευτών. Μάλιστα όπως λέει διαβάζει ο ίδιος τα βιογραφικά των υποψηφίων και προσθέτει ότι «με βλέπω να κάνω το ίδιο ακόμα και τη λίγη ώρα που προβλέπεται για ξεκούραση μέσα στο στρατόπεδο».

Επιπλέον τονίζει ότι «απόψε στην Τεχνόπολη θα παρουσιάσει τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ «για δίκαιη φορολογία και λιγότερη ακρίβεια». Παράλληλα προσθέτει ότι αύριο Πέμπτη ο ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει το ευρωπρόγραμμά του προκειμένου «να πάρει η Ελλάδα τη θέση που της αξίζει σε μία Ευρώπη της Προόδου».

Τέλος καταλήγει λέγοντας ότι την Κυριακή 17 Μαρτίου «λήγει η προθεσμία για όσους από εσάς θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή για υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, και να συμμετάσχετε σε αυτήν την πρωτόγνωρη εσωκομματική γιορτή δημοκρατίας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments