Nέα της αγοράς

Ρεκόρ μετοχών και μπόνους 4.000 ευρώ για τους υπαλλήλους του οίκου Hermes

Ρεκόρ μετοχών και μπόνους 4.000 ευρώ για τους υπαλλήλους του οίκου Hermes

Πηγή Φωτογραφίας: fortunegreece.com/PARIS, FRANCE - OCTOBER 01: A guest wears a pale blue turtleneck pullover from Hermes, a navy blue shiny ostrich leather Birkin handbag from Hermes, pale blue large suit pants, brown shiny leather with gold bracelet and fur wrist gloves, outside Hermes, Paris Fashion Week - Womenswear Spring/Summer 2023, on October 01, 2022 in Paris, France. (Photo by Edward Berthelo

Αυτή η επιτυχία δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς η Hermès ανακοίνωσε έναν εντυπωσιακό μπόνους 4.000 ευρώ για κάθε έναν από τους 22.000 υπαλλήλους της παγκοσμίως

Η Hermès, ένας από τους κορυφαίους οίκους πολυτελείας, έχει κερδίσει τη φήμη όχι μόνο για την αρίστης ποιότητας προϊόντα της, αλλά και για τη συνεχή άνοδο στην αξία των μετοχών της. Το 2024, η εταιρεία ξεχώρισε καθώς έφθασε σε ιστορικά υψηλά επίπεδα τιμών μετοχών.

Αυτή η επιτυχία δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς η Hermès ανακοίνωσε έναν εντυπωσιακό μπόνους 4.000 ευρώ για κάθε έναν από τους 22.000 υπαλλήλους της παγκοσμίως

Οι εντυπωσιακές επιδόσεις της Hermès στην αγορά των μετοχών το 2024 επιβεβαιώνουν την ηγετική της θέση στον κλάδο των πολυτελών προϊόντων. Ταυτόχρονα, η εταιρεία ανακοίνωσε την πρόθεσή της να αυξήσει τις τιμές των προϊόντων της κατά 8% έως 9% φέτος, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στη μάρκα.

Τα αποτελέσματα του τελευταίου τριμήνου του 2023 αναδεικνύουν τη σταθερή ανάπτυξη της εταιρείας, καθώς οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 17,5%, ξεπερνώντας τις προβλέψεις και αποδεικνύοντας την αντοχή της Hermès σε δύσκολους οικονομικούς καιρούς.

Σύμφωνα με τα δεδομένα της LSEG, η Hermès έχει περίπου 47,7 φορές περισσότερα κέρδη (σε σχέση με την αξία των μετοχών της σε μια περίοδο 12 μηνών), συγκριτικά με άλλες εταιρείες πολυτελείας όπως η LVMH που έχει 24,2 φορές και η Kering που έχει 15,6 φορές. Αυτή η αποτελεσματικότητα αντανακλάται στην αξιολόγηση των μετοχών της εταιρείας, η οποία υπερβαίνει κατά πολύ τους ανταγωνιστές της .

Για να γιορτάσει τις επιτυχίες της ο πολυτελής οίκος δεν δίστασε να μοιράσει 4.000 ευρώ bonus σε πάνω από 22.000 υπαλλήλους του παγκοσμίως.

Η Hermès συνεχίζει να αποδεικνύει τη δύναμη της στην αγορά, με τη σταθερή της ανάπτυξη και την αφοσίωσή της στην ποιότητα και την καινοτομία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments