Πολιτική

Βορίδης και Κουτνατζής αναλαμβάνουν στις θέσεις Παπασταύρου και Μπρατάκου [vid]

Βορίδης και Κουτνατζής αναλαμβάνουν στις θέσεις Παπασταύρου και Μπρατάκου [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ταχυδρομος//Τα κυβερνητικά στελέχη που θα αντικαταστήσουν τους παραιτηθέντες υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και υφυπουργώ παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκο ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Το ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης

Τα κυβερνητικά στελέχη που θα αντικαταστήσουν τους παραιτηθέντες υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και υφυπουργώ παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκο ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Όπως είπε ο Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, τις αρμοδιότητες του Σταύρου Παπασταύρου αναλαμβάνει ο Μάκης Βορίδης και του Γιάννη Μπρατάκου ο Στέλιος Κουτνατζής.

«Ο Μάκης Βορίδης αναλαμβάνει επιπλέον τη ρύθμιση θεμάτων οργάνωσης και λειτουργίας και θα έχει την ευθύνη του νομοθετικού έργου», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Ο Στέλιος Κουτνατζής αναλαμβάνει νέος γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού» συμπλήρωσε.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαρινάκης ξεκίνησε την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αναφέροντας τα εξής: “Με απόφαση του πρωθυπουργού, ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης αναλαμβάνει επιπλέον τη ρύθμιση θεμάτων οργάνωσης και λειτουργίας της κυβέρνησης και των κυβερνητικών οργάνων και συμμετέχει στον προγραμματισμό του νομοθετικού έργου. Ο Στέλιος Κουτνατζής ορίζεται γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού, με τις προβλεπόμενες από το νόμο αρμοδιότητες της γενικής γραμματεία καθώς και την επιμέλεια της νομοθετικής ύλης για λογαριασμό του πρωθυπουργού”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments