Αθλητισμός

Άσχημα νέα! Δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Λουτσέσκου

Άσχημα νέα! Δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Λουτσέσκου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Με πολλές απουσίες θα υποδεχτεί ο ΠΑΟΚ τη Λαμία (3/4, 19:30) στην Τούμπα για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. O Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιόνι Οτο, Ιβάν Νάσμπεργκ και Ζίβκο Ζίβκοβιτς οι οποίοι αισθάνθηκαν ενοχλήσεις αλλά και στους Μάρκο Αντόνιο, Στέφανο Τζίμα για λόγους τακτικής.

Ο Μπάμπα Ράχμαν επέστρεψε στην αποστολή του ΠΑΟΚ

Με πολλές απουσίες θα υποδεχτεί ο ΠΑΟΚ τη Λαμία (3/4, 19:30) στην Τούμπα για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. O Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιόνι Οτο, Ιβάν Νάσμπεργκ και Ζίβκο Ζίβκοβιτς οι οποίοι αισθάνθηκαν ενοχλήσεις αλλά και στους Μάρκο Αντόνιο, Στέφανο Τζίμα για λόγους τακτικής.

Αντίθετα, μέσα είναι ο Μπάμπα Ράχμαν που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και είναι ξανά διαθέσιμος. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

H αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments