Πολιτική

Αφρικανική σκόνη στην πολιτική ζωή – Κασσελάκης κατά πάντων

Αφρικανική σκόνη στην πολιτική ζωή – Κασσελάκης κατά πάντων

Πηγή Φωτογραφίας: [367485] 4ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ / 3η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνδέει τη στήριξη του πρωθυπουργού στη σύζυγό του με την τραγωδία των Τεμπών.

Σε ακρότητες προέβη ο Στέφανος Κασσελάκης, καταφέρνοντας να μπλέξει, σε μία άνευ προηγουμένου ανάρτηση, την υπόθεση των Τεμπών με τη στήριξη που παρείχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, μετά την απόφασή της να κινηθει νομικά κατά της Έλενας Ακρίτα.

Η ευαισθησία των πολιτικών αποκτά σημασία όταν μπορεί να αγκαλιάσει τις άλλες οικογένειες, σχολιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ανάρτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος δήλωσε ότι θα πάει μάρτυρας στο δικαστήριο για να υπερασπιστεί τη σύζυγό του. 

«Είναι σημαντικό το να συμπαραστέκεται ένας καλός οικογενειάρχης στη σύζυγό του που πάει στη δικαιοσύνη. Δηλαδή, εκεί που δυστυχώς δεν μπορούν να πάνε τον Κώστα Αχ. Καραμανλή οι δεκάδες καλοί οικογενειάρχες που έχασαν τους ανθρώπους τους στα Τέμπη, επειδή ακριβώς τους το απαγορεύει ο οικογενειάρχης Πρωθυπουργός» αναφέρει, μεταξύ6 άλλων, στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προέβη σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε η σύζυγός του, Μαρέβα, από την Έλενα Ακρίτα, χωρίς πάντως να την κατονομάζει και απλώς αναφέροντάς την ως «βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει ότι θα πάει και ο ίδιος στο δικαστήριο για να υπερασπιστεί τη σύζυγό του, η οποία, όπως έγινε γνωστό σήμερα, θα κινηθεί νομικά εναντίον της Έλενας Ακρίτα.

«Όποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου πολιτικά, είναι ελεύθερος να το κάνει. Όμως ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου», τονίζει ο πρωθυπουργός.

Υπέρ της Έλενας Ακρίτα και των αναρτήσεών της κατά της συζύγου του πρωθυπουργού, Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, τάχθηκε ο Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανάρτησή του στο Facebook, τοποθετείται υπέρ της βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και των αναρτήσεών της που προκάλεσαν την αντίδραση της συζύγου του πρωθυπουργού, Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, και τονίζει:

«Με την Έλενα Ακρίτα βέβαια!!!

Γιατί πρέπει να ξεφτιλιστούν αυτοί που κουνάνε το δάκτυλο, όταν το κόμμα τους χρωστάει 500 εκατομμύρια, έκαναν ψευδή πόθεν έσχες, αγόραζαν σπίτια του Βολταίρου και έχουν 40 ακίνητα! Με ποια εργασία;;;;;».

Συντροφικά “βέλη” από Καρανίκα

Από την πλευρά του, επίθεση στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ‘Ελενα Ακρίτα, την οποία «φωτογραφίζει», χωρίς να την κατονομάζει εξαπολύει μέσω facebook ο Νίκος Καρανίκας, πρώην σύμβουλος στρατηγικής του Αλέξη Τσίπρα. Ο κ.Καρανίκας, περιγράφοντας την ανάρτηση της κυρίας Ακρίτα, μιλά για τον «μισογυνισμό μιας γυναίκας», συνεχίζει προσθέτοντας ότι «μπλέξαμε με το θέαμα και θα μας φάει η πολιτική δηθενιά του ινφουενσερισμού». Καταλήγει γράφοντας ότι «το πολιτικό κριτήριο δυστυχώς δεν κληρονομείται, αλλά εύκολα διασύρεται».

Ειδικότερα, ο κ.Καρανίκας γράφει στην ανάρτησή του στο facebook ότι “ο Μισογυνισμός μιας γυναίκας είναι χειρότερο φαινόμενο από τον σωβινισμό του άντρα φαλλοκράτη που εκφράζει τον μισογυνισμό του και δεν σβήνει με καμία και από καμία έδρα, είτε ακαδημαϊκή είτε κοινοβουλευτική. Καμιά επικράτεια και ιδιότητα δεν έδωσε δικαίωμα στον μισογυνισμό όπως και στον ρατσισμό. Μπλέξαμε με το θέαμα και θα μας φάει η πολιτική δηθενιά του ινφλουενσερισμού. Άλλο πράγμα η βουλευτική ιδιότητα και άλλο πράγμα ο πολίτης. Παρόλα αυτά ο Μισογυνισμός δεν είναι πολιτική και άλλο τόσο δεν ανήκει στην αριστερά. Μπλέξαμε με το απολίτικο και όχι με το μεταπολιτικό. Το πολιτικό κριτήριο δυστυχώς δεν κληρονομείται αλλά εύκολα διασύρεται”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments