Πολιτική

Μαρινάκης: Ανατριχιαστική η ανάρτηση της κ. Ακρίτα – Έχει συρράψει διάφορες συκοφαντίες

Μαρινάκης: Ανατριχιαστική η ανάρτηση της κ. Ακρίτα – Έχει συρράψει διάφορες συκοφαντίες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Ανατριχιαστική» χαρακτήρισε την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα κατά της Μαρέβας Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σε δηλώσεις του, κάνοντας σφοδρή επίθεση στη βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ανατριχιαστική» χαρακτήρισε την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα κατά της Μαρέβας Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σε δηλώσεις του, κάνοντας σφοδρή επίθεση στη βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ανατριχιαστική» χαρακτήρισε την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα κατά της Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σε δηλώσεις του, κάνοντας σφοδρή επίθεση στη βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Υπάρχει η πολιτική αντιπαράθεση την οποία, νομίζω, θέλουν και οι πολίτες για την οικονομία, για την παιδεία, για την υγεία, για τον Ποινικό Κώδικα, για τις ποινές που προβλέπονται σε μεγάλα αδικήματα, όπως αυτά τα οποία απασχόλησαν τώρα τη δημοσιότητα, για την ασφάλεια. Εμείς δεν λέμε ότι είμαστε σε όλα τέλειοι. Αλλά, θεωρούμε ότι σ’ αυτή την πολιτική συζήτηση, σ’ αυτή την πολιτική αντιπαράθεση πείθουμε τον κόσμο – μ’ αυτά τα οποία, ακόμα, πρέπει να κάνουμε- ότι η χώρα μας είναι σ’ ένα πολύ καλύτερο επίπεδο από αυτό που ήταν και σε κάποια άλλα έχει πάει και πολύ μπροστά, όπως στην οικονομία, παρά την εισαγόμενη ακρίβεια. Υπάρχει σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση -που και αυτή είναι θεμιτή- με πολιτικές κατηγορίες, με αιτήματα για εκλογές και ας είναι νωπή η εντολή, αλλά είναι θεμιτό να το κάνει αυτό η Αντιπολίτευση. Δεν το αποδεχόμαστε. Και υπάρχει και η χυδαιότητα. Και υπάρχει και αυτό που λέμε η απογείωση της χυδαιότητας. Η χυδαιότητα τι είναι;

Προσωπικές επιθέσεις κατά ενός πολιτικού, κατά ενός ανθρώπου, ο οποίος μπορεί να έχει μια ιδιότητα και θέλουν να του κάνουν προσωπική επίθεση. Η απογείωση της χυδαιότητας είναι όταν αυτές οι επιθέσεις απευθύνονται σε συγγενικά πρόσωπα κάποιου, εν προκειμένω της συζύγου του Πρωθυπουργού, που δεν είναι η πρώτη φορά. Και τις προηγούμενες φορές όλες αυτές οι συκοφαντίες κατέρρευσαν. Θεωρώ ότι είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να το επιτρέπουμε να συμβαίνει με το λόγο μας και με τη στάση μας. Και πάρα πολύ καλά θα κάνει η σύζυγος του Πρωθυπουργού και θα ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της. Η ανάρτηση της κυρίας Ακρίτα, είναι ανατριχιαστική, πέραν του συκοφαντικού, πέραν του ότι αναφέρει μια σειρά από πράγματα, που είναι όλα ψέματα. Ακόμα και τα 40 σπίτια που λέει είναι αυταπόδεικτο ότι είναι ψέμα, αν δει κανείς το πόθεν έσχες και το διαβάσει. Είναι αυταπόδεικτα αυτά που λέει, τα οποία δεν είναι απλά ψέματα, είναι πράγματα που δεν έχουν απασχολήσει καν οποιαδήποτε διαδικασία. Είναι από το μυαλό της. Έχει συρράψει διάφορες συκοφαντίες, που κατά καιρούς μπορεί να έχουν ακουστεί, έχει βάλει και δικές της, έχει φτιάξει ένα σενάριο και έχει κάνει μια ανάρτηση.

Και προσέξτε, δεν είναι ένα ανώνυμο τρολ του διαδικτύου – που εδώ θέλω την προσοχή σας – εμείς και με αυτά θα ασχοληθούμε εφόσον ξεπερνούν τα όρια της πολιτικής κριτικής ή της σάτιρας και πάλι σε επίπεδο συκοφαντίας και βαριών κατηγοριών. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε οτιδήποτε απειλεί το Πολίτευμα, οτιδήποτε στρέφεται κατά ανθρώπων με βαριές συκοφαντίες, που δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική, να πέσει κάτω. Δεν μπορεί κάποιοι είτε κρυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία τους, είτε κρυπτόμενοι πίσω από την ασυλία τους – γιατί η κυρία Ακρίτα είναι βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο- να σπιλώνουν ανθρώπους, να τους επιτίθενται προσωπικά γιατί γνωρίζουν ότι αυτή η αρένα είναι πάρα πολύ επικίνδυνη, είναι πάρα πολύ τοξική», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης στο Action 24.

«Η κυρία Ακρίτα έκανε μία συρραφή χυδαίων εκφράσεων και αναρτήσεων, που χρησιμοποιούνται, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, συνολικά για πολιτικούς αντιπάλους, για βουλευτές, υπουργούς, για τον Πρωθυπουργό, από συγκεκριμένα κέντρα, τα οποία είναι στο διαδίκτυο ανωνύμως και επιτίθενται σε ανθρώπους επειδή ανήκουν σε ένα άλλο πολιτικό κόμμα, συγκεκριμένα στη Νέα Δημοκρατία. Αν μπει κανείς και το δει, κάτσει πέντε λεπτά και το δει, θα καταλάβει. Το ξαναλέω…», σχολίασε ο κ. Μαρινάκης ενώ ερωτηθείς για την άρση ασυλίας της κ. Ακρίτα, τόνισε «Μα έχει ήδη γίνει γνωστό αυτό και μάλιστα η ίδια με αλαζονεία το αποδέχθηκε προφορικά. Δεν ξέρω αν θα γίνει και στο τέλος, γιατί το ότι λέει κάτι ένας από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν σημαίνει ότι θα κάνει πράξη στο τέλος της ημέρας. Είναι αυτονόητο ότι θα προχωρήσει όλη η νομική διαδικασία.

Αυτό έχει να κάνει με την κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη. Αλλά νομίζω ότι είναι κάτι το οποίο -όπως και το ανθρώπινο το οποίο ακούσαμε το βράδυ από την ανάρτηση του Πρωθυπουργού, το διαβάσαμε, που μίλησε ως σύζυγος και όχι ως Πρωθυπουργός- πρέπει κάποια στιγμή να μπει ένα όριο σε αυτό τον βούρκο. Δεν είναι θέμα κομματικό δικό μας, είναι θέμα επιβίωσης όλο αυτού το οποίο γίνεται για το καλό των πολιτών, πού θα οδηγήσει όλο αυτό. Και να σας πω και κάτι; Αν δεν είχαμε το παράδειγμα του 2010 – 2012, 2012 – 2015, 2015 – 2019, που είδαμε ότι ο βούρκος, μας οδήγησε στο χείλος της καταστροφής, γιατί μέχρι το 2015, εκεί οδήγησε. Δεν έσωσε κανέναν, δεν έκανε βοήθησε κανέναν, δεν έκανε κανέναν πλουσιότερο», ενώ επιβεβαίωσε πως ο κ. Μητσοτάκης θα πάει μάρτυρας στη δίκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments