Αθλητισμός

ΠΑΟ ΑΕΚ: Ο πρώτος «τελικός» του Παναθηναϊκού για να σώσει τη χρονιά

ΠΑΟ ΑΕΚ: Ο πρώτος «τελικός» του Παναθηναϊκού για να σώσει τη χρονιά

Πηγή Φωτογραφίας: [368429] SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Όμως αυτή τη φορά ο τελικός κυπέλλου με τον Άρη (όπου, όποτε και όπως γίνει) δεν αρκεί για να κλείσει με χαμόγελο η σεζόν

Όμως αυτή τη φορά ο τελικός κυπέλλου με τον Άρη (όπου, όποτε και όπως γίνει) δεν αρκεί για να κλείσει με χαμόγελο η σεζόν.Απόψε κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτος του τριπόντου βάζει τέλος ουσιαστικά στις πράσινες ελπίδες καθώς ακόμα και με ισοπαλία δεν θα υπάρχουν τα πέναλτι, η αγαπημένη διαδικασία εφέτος και του Παναθηναϊκού (3/3 προκρίσεις) και του προπονητή του (2/2).

Ουσιαστικά για να έχουν ελπίδες οι γηπεδούχοι θα πρέπει να θυμηθούν τα περσινά ντέρμπι όπου με εξαίρεση το 0-3 από τον ΠΑΟΚ δέχονταν πολύ δύσκολα γκολ και το κυριότερο σπάνια πρώτοι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Τρεις φορές με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (2-2 και 2-3 στο πρωτάθλημα 1-2 στο κύπελλο με πρόκριση στα πέναλτι) και μία στην Τούμπα (1-2) με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά (3-1 με ανατροπή) αλλά και με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (2-2). Μόνο με την Ένωση στη Λεωφόρο προηγήθηκε ο Παναθηναϊκός αλλά το γύρισαν οι φιλοξενούμενοι και έφυγαν με νίκη (2-1).

Παίζοντας το τελευταίο του χαρτί (μέχρι το επόμενο) ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να εκμεταλλευτεί αυτή τη φορά το δικό του καλό διάστημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments