Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Λαμία: Με γρίφους και ερωτηματικά η ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ Λαμία: Με γρίφους και ερωτηματικά η ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Λουτσέσκου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Για τον ΠΑΟΚ το αποψινό εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία 03/04, 19:30, Novasports Prime -στη θεωρία το πιο βατό των playoffs- είναι από αυτά που εφόσον το κερδίσει θα το δώσουν πολλά οφέλη.

Πολλά είναι τα ερωτηματικά για το σχήμα που θα παρατάξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Για τον ΠΑΟΚ το αποψινό εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία 03/04, 19:30, Novasports Prime -στη θεωρία το πιο βατό των playoffs- είναι από αυτά που εφόσον το κερδίσει θα το δώσουν πολλά οφέλη.

Πρώτα από όλα όμως είναι αναγκαστικό να κερδίσει και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει. Ήδη από την ανακοίνωση της αποστολής φαίνεται πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα πάει σε ακόμη μία διαχείριση του ρόστερ του.

Ο 55χρονος τεχνικός άφησε εκτός τους Γιόνι Ότο, Ζίβκο Ζίβκοβιτς και Ιβάν Νάσμπεργκ που είχαν ενοχλήσεις και προφυλάχθηκαν αλλά και τον Μάρκος Αντόνιο για λόγους τακτικής.

Αντίθετα έχει ξανά διαθέσιμους τον Γιάννη Μιχαηλίδη και Ζόαν Σάστρε που κρίθηκαν ανέτοιμοι για το ντέρμπι με τον Παναθηναικό και επιστρέφουν στο παιχνίδι με τη Λαμία.

Αναμένονται αλλαγές ενόψει ΑΕΚ και Μπριζ

Το σχήμα που θα παρατάξει και το πόσες αλλαγές θα γίνουν δεν είναι ξεκαθάρο. Λογικά πάντως θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις καθώς ακολουθούν το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια και το ταξίδι στο Βέλγιο για τον προημιτελικό του Conference League με την Μπριζ.

Στην άμυνα τα ερωτηματικά είναι ποιον από τους Κεντζιόρα και Κουλιεράκη θα ξεκουράσει ο Μιχαηλίδης και αν ο Λουτσέσκου επιλέξει να προφυλάξει τον Ράχμαν Μπάμπα ή αν θα τον χρησιμοποιήσει για να του δώσει ρυθμό.

Τα ίδια ισχύουν και στη μεσαία γραμμή, με τον Οζντόεφ να θέτει υποψηφιότητα για να πάρει φανέλα βασικού και να αναζητείται ο παρτενέρ του στους χαφ.

Στην κορυφή της επίθεσης όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει ο Αλί Σαμάτα, που έδειξε να ανακάμπτει στο ντέρμπι με τον Παναθηναικό και πίσω του είναι πιθανό να δούμε ένα σχήμα με Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια και είτε Ντεσπόντοφ ή Μουργκ, για να πάρει ανάσες ο Τάισον.

Καταλαβαίνει κανείς ότι πολλά είναι τα ερωτηματικά που υπάρχουν για τον καταρτισμό της ενδεκάδας που θα είναι πάντως ενδεικτική για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Λογικά μπροστά από τον Κοτάρσκι θα αγωνιστούν Σάστρε, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης και Ράφα Σοάρες. Στους χαφ θα είναι οι Μεϊτέ, Οζντόεφ με τους Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια, Μουργκ να ξεκινούν πίσω από τον Σαμάτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Πηγή: sport24.gr//Σάββας Τζιομπάνογλου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments