Πολιτική

Η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, σήμερα, στη Βουλή από το ΠΑΣΟΚ

Η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, σήμερα, στη Βουλή από το ΠΑΣΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Σήμερα Παρασκευή 5 Απριλίου 2024 θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής η επερώτηση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με θέμα: «Αδιαφανής, μεροληπτική υπέρ λίγων και σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος η χάραξη και εκτέλεση της οικονομικής και αναπτυξιακής πολιτικής της χώρας».

Επερώτηση ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ συζητείται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής - Θα μιλήσει ο Ν. Ανδρουλάκης

Σήμερα Παρασκευή 5 Απριλίου 2024 θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής η επερώτηση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με θέμα: «Αδιαφανής, μεροληπτική υπέρ λίγων και σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος η χάραξη και εκτέλεση της οικονομικής και αναπτυξιακής πολιτικής της χώρας».

Το μεσημέρι θα τοποθετηθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Στις 19:00 ο κ. Ανδρουλάκης θα συζητήσει με τη δημοσιογράφο Μαρία Σαράφογλου στο πλαίσιο του συνεδρίου της ΕΣΕΕ Future of Retail.

ΠΑΣΟΚ: «Η κυβέρνηση έχει αποτύχει παταγωδώς να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών»

Αποτυχία στην κυβέρνηση  για την ασφάλεια των πολιτών καταλογίζει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με ανακοίνωση του.

«Η κυβέρνηση έχει αποτύχει παταγωδώς να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών. «Διαφημίζει» μέτρα για τη βία κατά των γυναικών και δεν έχει προβεί στο αυτονόητο: την κατάλληλη εκπαίδευση των αστυνομικών και την ενίσχυση των υπηρεσιών», αναφέρει και επισημαίνει πως «η βαριά εγκληματικότητα γιγαντώνεται και οι πολίτες δεν νιώθουν ασφάλεια ούτε στις γειτονιές τους».

Αφορμή για την έδωσαν  “οι αποκαλύψεις που διαδέχονται τη στυγερή γυναικοκτονία  έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων κι είναι ανατριχιαστικές και εξοργιστικές», όπως σημείωνεται στην ανακοίνωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments