Αθλητισμός

ΑΕΚ: Μένει οριστικά εκτός από τα πλάνα του Αλμέιδα!

ΑΕΚ: Μένει οριστικά εκτός από τα πλάνα του Αλμέιδα!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Άσχημα νέα για την ΑΕΚ και τον Ματίας Αλμέιδα! Ο διεθνής τερματοφύλακας της ΑΕΚ δεν πήρε μέρος στα ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για τα play offs, μια και αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι στην αποστολή και γι’ αυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Άσχημα νέα

Άσχημα νέα για την ΑΕΚ και τον Ματίας Αλμέιδα! Ο διεθνής τερματοφύλακας της ΑΕΚ δεν πήρε μέρος στα ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για τα play offs, μια και αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι στην αποστολή και γι’ αυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Η κατάσταση του έμπειρου τερματοφύλακα επανεκτιμάται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης, ωστόσο, την Παρασκευή (05/04) δεν μπόρεσε να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς. Εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους που γυμνάστηκαν κανονικά στα Σπάτα υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα.

Έτσι, κάτω από τα δοκάρια για τρίτο συνεχόμενο ντέρμπι θα βρίσκεται ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίος είχε κάνει εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ ήταν θετικός και στη Λεωφόρο, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα της ΑΕΚ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments