Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ευχάριστα νέα για τον Λουτσέσκου – Ανεβάζει στροφές και επιστρέφει

ΠΑΟΚ: Ευχάριστα νέα για τον Λουτσέσκου – Ανεβάζει στροφές και επιστρέφει

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague.

Ο Γιόνι Ότο προπονήθηκε κανονικά και θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Γιόνι Ότο να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεσή του. Παράλληλα, ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε ατομικό, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η αντίστροφη μέτρηση για το εκτός έδρας ντέρμπι κορυφής της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ φτάνει στο τέλος της. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου, απόλυτα συγκεντρωμένο, καταστρώνει τα πλάνα του, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμο.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στην επιθετική τακτική ενόψει του ντέρμπι στην Αθήνα, ενώ εξασκήθηκαν και στα τελειώματα των φάσεων.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα.

Το Σάββατο (06.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments