Ελλάδα

717 σύμβαση ΕΡΓΟΣΕ: Ελεύθερος και ο όγδοος κατηγορούμενος

717 σύμβαση ΕΡΓΟΣΕ: Ελεύθερος και ο όγδοος κατηγορούμενος

Πηγή Φωτογραφίας: Έναρξη των πρόδρομων εργασιών για την κατασκευή του νέου Γηπέδου του ΠΑΟ στον Βοτανικό, Πέμπτη 6 Απριλίου 2023. Το χώρο του εργοταξίου επισκέφθηκαν οι υπουργοί Γιώργος Γεραπετρίτης (Επικρατείας), Θόδωρος Σκυλακάκης (Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών), Άδωνις Γεωργιάδης (Ανάπτυξης και Επενδύσεων), ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Παναγιώτης Μαλακατές, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Bank Βασίλης Ψάλτης όπου ενημερώθηκαν από τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη για τις εργασίες. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

717 σύμβαση ΕΡΓΟΣΕ: Υπέρογκη εγγύηση στο όγδοο στέλεχος της ΕΡΓΟΣΕ που απολογήθηκε

Ο όγδοος κατηγορούμενος της ΕΡΓΟΣΕ σχετικά με την σύμβαση 717, αφέθηκε ελεύθερος με την εγγύηση 800 χιλιάδων ευρώ και απαγόρευση εξόδου από την χώρα, μετά την απολογία του στην Ευρωπαία Ανακρίτρια.

Είναι το όγδοο στέλεχος της ΕΡΓΟΣΕ που έδωσε απολογία για την υπόθεση στην δικαστική λειτουργό για σοβαρές κατηγορίες που αφορούν την μη ολοκλήρωση κρίσιμων έργων στο σιδηροδρομικό δίκτυο, χρηματοδοτούμενα από ευρωπαϊκά κονδύλια.

Πότε θα ολοκληρωθούν οι απολογίες Σε λίγες ημέρες αναμένεται πως θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία απολογιών από τις κατηγορουμένους της ΕΡΓΟΣΕ και ενώπιον της Ανακρίτριας θα βρεθούν οι υπόλοιποι εννέα υπόλογοι για την επίμαχη σύμβαση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments