Πολιτική

Αναταράξεις στην αριστερή πολυκατοικία

Αναταράξεις στην αριστερή πολυκατοικία

Πηγή Φωτογραφίας: [363259] ΔΙΑΡΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Μετωπική ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά.

Μεγάλη απόδειξη πως η «εκεχειρία» των κομμάτων της Κεντροαριστεράς κράτησε μόνο όσο διήρκεσε η τριήμερη πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη αποτελεί η νέα κόντρα στην «αριστερή πολυκατοικία» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Αριστεράς. Ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στα Χανιά και στο Zarpa Radio είπε πως «στο πρόγραμμα “Ασπίδες” που στείλαμε τη φρεγάτα ως μέρος ενός προγράμματος στο οποίο ανήκουμε, είμαι υπέρ».

Ο Κωστής Καρπόζηλος, εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς, με ανάρτησή του στα social media υπενθύμισε τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος στις 21 Δεκεμβρίου είχε δηλώσει πως «η απόφαση της κυβέρνησης για αποστολή φρεγάτας στη ναυτική επιχείρηση “Prosperity Guardian” στην Ερυθρά Θάλασσα θέτει σε κίνδυνο τις ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις σε μια επιχείρηση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο πρωτοβουλίας “προθύμων” και όχι διεθνούς οργανισμού στον οποίο συμμετέχει η χώρα».

Καθώς πλησιάζουν οι ευρωεκλογές, ο Στέφανος Κατσελάκης ανεβάζει τους ρυθμούς και ο Κουμουνδούρου πιστεύει ότι η περιοδεία που πραγματοποιεί στην Κρήτη είναι κρίσιμη. Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ημερών, ο Παύλος Πολάκης ήταν πάντα στο πλευρό του Προέδρου.

Επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς, οι οποίοι μίλησαν για καθυστερήσεις και ελλείψεις προσωπικού. “Ο τρόπος κατανομής των κρατικών πόρων είναι θέμα πολιτικών προτεραιοτήτων και προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η ιδιωτικοποίηση του δημόσιου συστήματος υγείας, όπως αποδεικνύεται από τις συμβάσεις που υλοποιούνται εδώ”. Στη συνέχεια περιηγήθηκε στο κέντρο της πόλης και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με καταστηματάρχες και εργαζόμενους. Σήμερα θα μεταβούμε στο Ηράκλειο.

Στην Κουμουνδούρου, οι ρυθμοί των προκριματικών εκλογών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις ευρωεκλογές της 14ης Απριλίου είναι σε εξέλιξη. Τα μέλη, οι φίλοι και οι ομογενείς που επιθυμούν να ψηφίσουν ηλεκτρονικά πρέπει να συμπληρώσουν το έντυπο εγγραφής του iSYRIZA μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Η ψηφοφορία γίνεται ανά εκλογική περιφέρεια, με 35 έδρες που κατανέμονται αναλογικά. Αττική: 12 (τέσσερις σταυροί), Αττική: 12 (τέσσερις σταυροί), Κεντρική Μακεδονία: 4 (δύο σταυροί), Θεσσαλία: 3 (ένας σταυρός), Δυτική Ελλάδα: 3 (ένας σταυρός), Κρήτη: 2 (ένας σταυρός), Ανατολική Μακεδονία – Θράκη: 2 (ένας σταυρός). Στο Αιγαίο εκλέγεται ένας υποψήφιος και μπαίνει μόνο ένας σταυρός. Για την ένταξη στον κατάλογο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, οι ομογενείς μπορούν να συμπεριλάβουν δύο σταυρούς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments