Πολιτική

Άδωνις σε υπεράσπιση του Πουλή: Αμετανόητος συκοφάντης ο Πολάκης

Άδωνις σε υπεράσπιση του Πουλή: Αμετανόητος συκοφάντης ο Πολάκης

Πηγή Φωτογραφίας: (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)//Την δικαιολογημένα οργισμένη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε η προσπάθεια κατασυκοφάντησης του κ. Σταμάτη Πουλή από τον Παύλο Πολάκη.

Συνεχίζει τις ανυπόστατες συκοφαντίες του κατά του κ. Πουλή

Την δικαιολογημένα οργισμένη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε η προσπάθεια κατασυκοφάντησης του κ. Σταμάτη Πουλή από τον Παύλο Πολάκη.

Όπως εύστοχα θυμίζει ο υπουργός Υγείας, ο Πολάκης καταδίκασε με τις ενέργειές του το Ελληνικό Δημόσιο, όλους τους πολίτες, με την καταβολή 10.000 ευρώ ως αποζημίωση. Πρόκειται για απόφαση του διοικητικού Πρωτοδικείου, με βάση την οποία ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ παραβίασε το τεκμήριο της αθωότητας του κ. Πουλή, παρενέβη σε εκκρεμή δίκη  και εκτόξευσε εναντίον του έωλες, αστήρικτες κατηγορίες.

«Και ενώ χάνει την μία Δίκη μετά την άλλη (παρόμοια καταδίκη εισέπραξε και από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο)», εξακολουθεί ο Άδωνις, «συνεχίζει τις συκοφαντίες του, χωρίς να ζητήσει καν μία συγγνώμη. Με πλήρη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη συνεχίζει ο Σταμάτης Πουλής και η σύζυγός του κα Ανδρονίκη Θεοφιλάτου, τον αγώνα τους για δικαίωση, από την στοχοποίηση τους από τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας και νυν βουλευτή του Σύριζα και του Στέφανου Κασσελάκη».

Υπενθυμίζεται ότι η δημόσια, αήθης επίθεση του Πολάκη κατά του ειδικού συμβούλου στο Υπουργείο Υγείας, κ. Σταμάτη Πουλή, έτυχε της πλήρους καταδίκης από την ελληνική δικαιοσύνη, η οποία, με απόφασή της, διατάσσει το ελληνικό δημόσιο να καταβάλει στον Στ. Πουλή το ποσό των 10.000 ευρώ εξαιτίας της απροκάλυπτης στάσης του Πολάκη, ο οποίος προφανώς οραματιζόμενος ένα άλλο κράτος δικαίου, όχι μόνο παρενέβη αλλά άσκησε πίεση -μέσω δημόσιων αναφορών του- στην ελληνική Δικαιοσύνη η οποία διερευνούσε υποθέσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σημειώνεται, ακόμη,  πως οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις εγένοντο από θέση ισχύος καθώς ο Πολάκης ήταν υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, την περίοδο που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν παντοδύναμο και προσπαθούσε να ελέγξει όλους τους αρμούς του Κράτους με ηγήτορα στον χώρο της Δικαιοσύνης τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Όμως τώρα και η ελληνική Δικαιοσύνη -μετά και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων- έρχεται να καταδικάσει τις δημόσιες τοποθετήσεις του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ  σε εν εξελίξει δικαστικές διαδικασίες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments