Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Θρίαμβος για τους Καταλανούς απέναντι στην Παρί!

Μπαρτσελόνα: Θρίαμβος για τους Καταλανούς απέναντι στην Παρί!

Πηγή Φωτογραφίας: instagram barcelona//Εκπληκτικό ματς στο «Παρκ Ντε Πρενς», στις πρώτες προημιτελικές αναμετρήσεις του Champions League. Η Μπαρτσελόνα μέσα στο «σπίτι» της Παρί Σεν Ζερμέν, είχε την καλύτερη βραδιά της στη σεζόν κι επιβλήθηκε 3-2 της παρέας του Εμπαπέ. Σε αναμέτρηση που είχε δύο ανατροπές!

Εκπληκτικό ματς στο «Παρκ Ντε Πρενς»

Εκπληκτικό ματς στο «Παρκ Ντε Πρενς», στις πρώτες προημιτελικές αναμετρήσεις του Champions League. Η Μπαρτσελόνα μέσα στο «σπίτι» της Παρί Σεν Ζερμέν, είχε την καλύτερη βραδιά της στη σεζόν κι επιβλήθηκε 3-2 της παρέας του Εμπαπέ. Σε αναμέτρηση που είχε δύο ανατροπές!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FC Barcelona (@fcbarcelona)

Ο Ραφίνια στο 37’ έκανε το 0-1, που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στην αρχή του δευτέρου μέρους οι Γάλλοι έκαναν αντεπίθεση και αρχικά ισοφάρισαν με γκολάρα του Ντεμπελέ (48’), ενώ τρία λεπτά μετά ο Βιτίνια έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Οι παίκτες του Τσάβι όχι απλά δεν τα έχασαν, αλλά ισοφάρισαν στο 62’ με το δεύτερο τέρμα του Ραφίνια και πήραν προβάδισμα με τον Κρίστενσεν στο 77΄για τη δεύτερη ανατροπή του αγώνα! Το 3-2 των «μπλαουγκράνα» τους δίνει προβάδισμα για τη ρεβάνς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments