Πολιτική

Άδωνις σε Βελόπουλο: Παλαβές οι θεωρίες σου περί μπαζώματος

Άδωνις σε Βελόπουλο: Παλαβές οι θεωρίες σου περί μπαζώματος

Πηγή Φωτογραφίας: [368715] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Είσαι αδιάφορος για την υγεία των πολιτών

Σε υψηλούς τόνους διεξήχθη η κοινοβουλευτική συζήτηση ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκο Βελόπουλο.

Ο υπουργός Υγείας έγινε δέκτης ακραίων και αναίτιων επιθέσεων εκ μέρους του Κ. Βελόπουλου. Χαρακτηριστικό, δε, της σύγχυσης, στην οποία είχε περιέλθει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, είναι το γεγονός ότι, ουσιαστικά, δεν αναφέρθηκε καθόλου στο αντικείμενο του κοινοβουλευτικού διαλόγου, που δεν ήταν άλλο από την προωθούμενη μεταρρύθμιση για τα απογευματινά χειρουργεία.

Το γεγονός δεν πέρασε, βέβαια, απαρατήρητο από τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος τόνισε σχετικά, απευθυνόμενος στον Κ. Βελόπουλο: «Τίποτα δεν είπες για τα απογευματινά χειρουργεία. Τίποτα δεν ανέφερες για την κορυφαία μεταρρύθμιση, που συζητάμε σήμερα και η οποία δεν είναι άλλη από τα αππγευματινά χειρουργεια.. Για σένα η υγεία των Ελλήνων πολιτών είναι ένα θέμα αδιάφορο».

Αντί, λοιπόν, να επικεντρωθεί στα ζητήματα υγείας και το θεσμό των απογευματινών χειρουργείων, ο κύριος Βελόπουλος αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών, γεγονός που έκανε τον υπουργό Υγείας να σηκώσει το «γάντι» και να αντιτάξει: «Οι θεωρίες περί μπαζώματος είναι παλαβές θεωρίες. Καταφέρατε να πείσετε και άλλα κόμματα, με πρώτο το ΠΑΣΟΚ, να συμμεριστεί αυτές τις παλαβές θεωρίες σας. Αυτό σας το πιστώνω. Χαίρομαι όμως που γίνεται και δικαστική διερεύνηση για όλα αυτά, για να φανεί και η πραγματικότητα αυτών των θεωριών».

Συνεχίζοντας την παρέμβασή του, και αναφερόμενος στην υπόσχεση του Κ. Βελόπουλου για τις συντάξεις, ο υπουργός Υγείας κατακεραύνωσε τον επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, υπογραμμίζοντας πως «ως προς τις 4000 ευρώ σύνταξη, θα χρειαστούμε 130 εκατομμύρια ευρώ. Ακόμα και ο λαϊκισμός έχει κάποια όρια. Εσείς τα έχετε υπερβεί προ πολλού και κατά πολύ. Παίζεται για μερικές ψήφους με τον πόνο των συνταξιούχων. Οι 4.000 ευρώ σύνταξη είναι ανοησίες. Είστε ένας επικίνδυνος πολιτικά άνθρωπος, που παίζει με τον πόνο και το μόχθο των συνταξιούχων».

Από το «ραντάρ» του Άδωνι δεν έμεινε εκτός και η αιτίαση του Βελόπουλου περί αλλαγής θέσης σε σχέση με τη Νέα Δημοκρατία.

Ειδικότερα,, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, ο υπουργός Υγείας τόνισε πως «Ποιος ξέρει καλύτερα από εμένα πόσο παρακαλούσες τον Αντώνη Σαμαρά να κατεβείς υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ; Εσύ παρακαλούσες τον Αντώνη Σαμαρά να κατεβείς υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. Να ξέρει ο Ελληνικός λαός ότι δεν είσαι στη ΝΔ επειδή σε έκοψε ο Σαμαράς. Άρα, όλο το σόου που έκανες εναντίον μου είναι για να κοροιδέψεις τον κόσμο. Όμως εγώ σε ξέρω πάρα πολύ καλά και άρα, εμένα δεν μπορείς να με κοροιδέψεις. Άρα, όταν θα απευθύνεσαι σε εμένα, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να μιλάς με σεβασμό, γιατί εγώ σε ξέρω πολύ καλά. Μπορεί οι ψηφοφόροι σου να μη σε ξέρουν, αλλά εγώ σε γνωρίζω πολύ καλά», κατέληξε ο υπουργός Υγείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments