Πολιτική

Άδωνις σε Κωνσταντοπούλου: Δεν σου αναγνωρίζω κανένα ηθικό πλεονέκτημα

Άδωνις σε Κωνσταντοπούλου: Δεν σου αναγνωρίζω κανένα ηθικό πλεονέκτημα

Πηγή Φωτογραφίας: [368715] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Είσαι το bullying προσωποποιημένο

Την άμεση και αποστομωτική απάντηση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη ήγειρε η κοινοβουλευτική παρέμβαση της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Συγκεκριμένα, λαμβάνοντας το λόγο στην Ολομέλεια της Βουλής, και μέσα σε μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, ο Άδωνις τόνισε με ύφος κατά τρόπο ξεκάθαρο και υπογραμμισμένο: «Μας κατηγορείτε για την άσκηση bullying. Τολμάς εσύ να κατηγορείς την κυβέρνηση για άσκηση bullying; Μα αν το bullying είχε πρόσωπο, θα είχε το πρόσωπό σας. Είσαι το bullying προσωποποιημένο».

«Υποκριθήκατε πως αλλάξατε προεκλογικά, κάνοντας καρδούλες. Ήσασταν πολιτικά υποκρίτρια. Προσπαθήσατε να εκμαιεύσετε την ψήφο και την συναίνεση των πολιτών. Όπου και αν έχετε θητεύσει, όπου και αν έχετε μια δημόσια δράση, δημιουργείτε ζητήματα με τη συμπεριφορά σας. Υπάρχουν αντιδράσεις από πολιτικούς και φεμινιστικούς κύκλους. Είστε μια κανονική υποκρίτρια.

Η νέα ιστορία που βρήκατε είναι η τραγωδία των Τεμπών. Ταυτίζεστε με τους γονείς των θυμάτων. Τολμάτε να κάνετε ακόμη και αυτό. Κοιμόμασταν στο πάτωμα και στους καναπέδες, γιατί ήθελε την Ελλάδα εκτός ευρώ. Υποστήριζε τον Ηλία Κασιδιάρη στην επιτροπή Λαγκάρντ. Και τώρα έρχεται και μας κάνει και μάθημα δημοκρατίας».

«Έχετε μπερδευτεί κυρία μου», πρόσθεσε κλείνοντας ο Άδωνις, «3% πήρατε. Δεν μπορείτε να έχετε ύφος εισαγγελέα απέναντι στους συναδέλφους. Όταν με βλέπετε, να προσέχετε τα λόγια σας. Μέχρι εδώ η υποκρισία σας. Δεν έχετε γίνει πάπας της Ρώμης, ούτε πρύτανης. 3% πήρατε. Στη Ζωή Κωνσταντοπούλου θα δώσουμε μαθήματα δημοκρατικής αγωγής; Ηθικό πλεονέκτημα δεν σου αναγνωρίζω!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments