Πολιτική

Ανδρουλάκης: Αποστάσεις από το “κακό” ΠΑΣΟΚ

Ανδρουλάκης: Αποστάσεις από το “κακό” ΠΑΣΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: [368774] ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποσκοπεί στον "επαναπατρισμό" δυσαρεστημένων ψηφοφόρων.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης παίρνει αποστάσεις από το κακό παρελθόν του ΠΑΣΟΚ και προσπαθεί να φέρει πίσω όσους είναι δυσαρεστημένοι με το ΠΑΣΟΚ. Κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε πως “είμαστε όλοι υπεύθυνοι για την αποτυχία του κράτους”.

Με τη Χαριλάου Τρικούπη να στοχεύει στην έδρα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι εκπρόσωποι του κινήματος προσπαθούν να καταστήσουν σαφές στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς ότι το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη εναλλακτική λύση στη Νέα Δημοκρατία μετά τα κωμικοτραγικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Στο μεταξύ, στον Άρειο Πάγο κατατέθηκε υπόμνημα για τη μη συμμετοχή του κόμματος των Σπαρτιατών στις επερχόμενες εκλογές. Ο κ. Ανδρουλάκης επισκέφθηκε το 2ο Ινστιτούτο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στην Πυλαία Θεσσαλονίκης για να συζητήσει για την ειδική εκπαίδευση στη χώρα μας και τα προβλήματα που υπάρχουν σ’ αυτήν.

Αναγνωρίζοντας ότι τα προβλήματα αυτά αφορούν χιλιάδες Ελληνόπουλα, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι είναι υποχρέωση της Κυβέρνησης να αξιοποιήσει σωστά τους πόρους του Ταμείου Ανασυγκρότησης για τις υπηρεσίες που χρειάζονται αυτά τα παιδιά σε όλη τους τη ζωή, ενώ σημείωσε ότι δεν πρόκειται απλώς για θέμα ευαισθησίας, αλλά για “ζήτημα κοινωνικής δικαιοσύνης”, όπως σημείωσε. Ο πρόεδρος του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος δήλωσε επίσης ότι τα παιδιά αυτά έχουν ανάγκη από ένα σύγχρονο κράτος πρόνοιας και υποσχέθηκε ότι τόσο η κυβέρνηση όσο και το κόμμα του θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να τους προσφέρουν μια καλύτερη ζωή.

Ο κ. Ανδρουλάκης βρέθηκε στο 2ο Ειδικό Σχολείο Πυλαίας καθώς αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας του, αφού κρίθηκαν ακατάλληλες οι υποδοµές του. Περιηγήθηκε στο σχολικό συγκρότηµα και συνοµίλησε µε µαθητές και γονείς.

Ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ αναγνώρισε ότι η αναστολή λειτουργίας θα δηµιουργήσει µεγάλες δυσκολίες σε γονείς και παιδιά. «Τα λόγια σας εικονοποιούν την αποτυχία του κράτους µας, για την οποία είµαστε όλοι υπεύθυνοι», δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης και δεσµεύθηκε µαζί µε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή, Γιάννη Βαρδακαστάνη, που τον συνόδευε, ότι θα προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε µέχρι τον Σεπτέµβριο να έχουν τα παιδιά στην Πυλαία αυτό που χρειάζεται. «Μας δίνετε µαθήµατα ζωής», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος ΕΣΑµεΑ κ. Βαρδακαστάνης δήλωσε ότι η εκπαίδευση των ΑµεΑ στη χώρα µας «πρέπει να πάψει να είναι διαδικαστική» και να αποκτήσει ουσιαστικό περιεχόµενο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments