Αθλητισμός

Δεύτερες στην Ευρώπη οι πολίστριες του Ολυμπιακού, ηττήθηκαν Σαμπαντέλ [16-10]

Δεύτερες στην Ευρώπη οι πολίστριες του Ολυμπιακού, ηττήθηκαν Σαμπαντέλ [16-10]

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΟΛΟ ΠΟΛΟ(Γ) ΛΕΝ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ LEN CHAMPIONS LEAGUE WOMEN ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ΦΑΙΝΑΛ 4 FINAL-4 FINAL 4 FINAL4 ΟΣΦΠ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΤΑΡΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΝΙΚΟΛ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ

Η ισπανική ομάδα είχε δύο εντυπωσιακά ξεσπάσματα

Με τη δεύτερη θέση στην Ευρώπη θα επιστρέψει από τη Βαρκελώνη η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού. Οι “ερυθρόλευκες” δεν κατάφεραν να “εκθρονίσουν” τη Σαμπαντέλ από την κορυφή, καθώς ηττήθηκαν 16-10 στον τελικό του final-4 του Champions League.

Η ισπανική ομάδα είχε δύο εντυπωσιακά ξεσπάσματα, ένα στη δεύτερη και ένα στην τρίτη περίοδο, που της επέτρεψαν να κατακτήσει με πανηγυρικό τρόπο τον τίτλο, για έβδομη φορά στην ιστορία της, απέχοντας πλέον μόνο ένα τρόπαιο από την πολυνίκη του θεσμού Οριζόντε Κατάνια.

Ο Ολυμπιακός ήταν πίσω με 2-1 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου, από το δεύτερο κι έπειτα όμως άρχισαν τα προβλήματα στην άμυνα, με συνέπεια η Σαμπαντέλ να έχει συνεχώς το προβάδισμα και μάλιστα να το δευρύνει σταθερά.

Το 7-4 στο τέλος του δεύτερου οκταλέπτου έγινε 13-7 στη λήξη του τρίτου και από εκεί και πέρα, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, δεν υπήρχε γυρισμός, με την ελληνική ομάδα να χάνει τελικά με 16-10 και να αρκείται στη 2η θέση της Ευρώπης.

Tα οκτάλεπτα: 2-1, 5-3, 6-3, 3-3

Σαμπαντέλ (Νταβίντ Πάλμα): Έστερ Ράμος, Ματίλντε Ορτίθ, Λέιτον, Φαν ντερ Σλοτ 2, Κένινγκ, Κασάδο 1, Τζουστίνι 5, Γκαρσία Γκοδόι 2, Φόρκα 2, Μπεατρίζ Ορτίθ, Χουράδο, Γκονζάλες Λόπεζ 3, Καράσκο.

Ολυμπιακός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 1, Τριχά 1, Ξενάκη, Σιούτη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Σάντα, Βασιλική Πλευρίτου 3, Δρακωτού 1, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Νίγκρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments