Αθλητισμός

Λαμία ΠΑΟ: Με δύο αλλαγές για το διπλό οι “πράσινοι”

Λαμία ΠΑΟ: Με δύο αλλαγές για το διπλό οι “πράσινοι”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει σήμερα (21/4, 17:00, COSMOTESPORTS 1ΗD) το "2Χ2" με τη Λαμία

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει σήμερα (21/4, 17:00, COSMOTESPORTS 1ΗD) το "2Χ2" με τη Λαμία

Σε τρία βράδια (Τετάρτη 24/4, 20:30) ακολουθεί ο πρώτος “τελικός” για τον τίτλο με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, όμως για να αποκτήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι αυτόν ακριβώς τον χαρακτήρα του “τελικού”, προέχει για τον Παναθηναϊκό να κάνει σωστά τη δουλειά του στο σημερινό (21/4, 17:00, COSMOTESPORTS 1ΗD) ματς με τη Λαμία στο “Αθανάσιος Διάκος” για την 6η αγωνιστική των playoffs.

Σε ένα ματς που θα είναι ακόμη πιο δύσκολο απ’ το προ εβδομάδος στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, με έναν αντίπαλο που θα μπει στο γήπεδο για να τα δώσει όλα, ο Παναθηναϊκός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Αν του “βγει” μέσα απ’ το ματς κι ο Παναθηναϊκός το φέρει σε απόλυτο έλεγχο, σίγουρα θα δώσει και τις απαιτούμενες ανάσες στους πλέον επιβαρυμένους παίκτες του ρόστερ, όπως είναι ο Ιωαννίδης, ο Μπακασέτας ή ο Μπερνάρ, έχοντας στον πάγκο τρεις εξτρέμ και τον Σπόραρ.

Η ενδεκάδα θα έχει μία ή μάξιμουμ δύο (σε περίπτωση… έκπληξης) αλλαγές σε σχέση με το προ εβδομάδος παιχνίδι με τη Λαμία. Κι αυτό λόγω αλλαγής διάταξης, καθώς ο Τούρκος τεχνικός θα αφήσει κατά μέρος το 4-2-2-2 με το οποίο παρέταξε τους “πράσινους” πριν από μία εβδομάδα στη Λεωφόρο, επιλέγοντας το 4-2-3-1.

Η μία αλλαγή αφορά την επίθεση, όπου θα βγει απ’ την ενδεκάδα ο Σπόραρ, προκειμένου να παίξει ένας καθαρός εξτρέμ, με τον Δημήτρη Λημνιό να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για να ξεκινήσει βασικός για πρώτη φορά μετά το ματς της 25ης Φεβρουαρίου με την Κηφισιά στη Λεωφόρο.

Από εκεί και πέρα, αν υπάρξει μία “έκπληξη” αυτή θα αφορά τον άξονα της μεσαίας γραμμής, όπου υπάρχει ένα ενδεχόμενο να ξεκινήσει βασικός ο Ρουμπέν Πέρεθ αντί του Γουίλιαν Αράο, προκειμένου να πάρει “ανάσες” ο δεύτερος. Ο Βραζιλιάνος βεβαίως παραμένει το φαβορί για το δίδυμο στον άξονα, μαζί με τον Άνταμ Τσέριν.

Οι υπόλοιπες θέσεις είναι λίγο-πολύ “κλειδωμένες”, με τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι στο τέρμα και τους, Γιάννη Κώτσιρα, Σαμέτ Ακαϊντίν, Τιν Γεντβάι και Χουάνκαρ στην αμυντική τετράδα μπροστά του. Ο Τάσος Μπακασέτας θα έχει αυτόν τον σύνθετο ρόλο του “8-10” μπροστά απ’ τους δύο κεντρικούς χαφ, ο Μπερνάρ Ντουάρτε θα ξεκινήσει αριστερά κι ο Φώτης Ιωαννίδης στην κορυφή της επίθεσης.

Εκτός αποστολής έχει μείνει ο Φίλιπ Τζούριτσιτς λόγω (νέων) ενοχλήσεων στη γάμπα (σημείο που τον ταλαιπώρησε δύο φορές τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο) κι ο Σεμπαστιάν Παλάσιος ο οποίος πρέπει να πάρει λίγο παραπάνω ξεκούραση, καθώς δεν ήταν ιδιαίτερα καλός στα τελευταία 1-2 παιχνίδια όταν μπήκε ως αλλαγή.

Πηγή: sport24.gr//Κώστας Γουλής

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments