Αθλητισμός

Ολυμπιακός ΠΑΟΚ: Πήραν το ντέρμπι οι ερυθρόλευκοι [2-1]

Ολυμπιακός ΠΑΟΚ: Πήραν το ντέρμπι οι ερυθρόλευκοι [2-1]

Πηγή Φωτογραφίας: [369027] SUPERLEAGUE / PLAYOFFS / 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)

Λίγα 24ωρα μετά την ιστορική πρόκρισή του στους ημιτελικούς του Europa Conference League, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ

Λίγα 24ωρα μετά την ιστορική πρόκρισή του στους ημιτελικούς του Europa Conference League, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική των play off της Stoiximan Super League και τον νίκησε με 2-1, με αποτέλεσμα να είναι στο -6 από την ΑΕΚ αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι Πειραιώτες στάθηκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς και κατάφεραν να προηγηθούν στο 27ο λεπτό. Ο Ναβάρο κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κουλιεράκη και ο Ποντένσε ανέλαβε την εκτέλεση. Ο Κοτάρσκι έπιασε το πέναλτι, αλλά ο Κίνι πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε από κοντά.

Το τρίποντο για τον Ολυμπιακό κλείδωσε στο 61ο λεπτό. Ο Ποντένσε με υποδειγματική κάθετη πάσα έβγαλε τον Μαρτίνς τετ-α-τετ με τον Κοτάρσκι κι αυτός τον νίκησε με ωραίο τελείωμα. Δύο γκολ πέτυχε και ο Ναβάρο, όσο το ματς ήταν στο 2-0, αμφότερα όμως ακυρώθηκαν ως οφσάιντ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Ο ΠΑΟΚ αν και έδειξε να παγώνει μετά το 2-0, κατάφερε να βρει το γκολ στις καθυστερήσεις με τον Μάρκος Αντόνιο, μετά από πάσα του Ζίβκοβιτς.

Ο Ολυμπιακός με αυτό το τρίποντο παρέμεινε τέταρτος, αλλά ανέβηκε στους 66 και ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στους 67. Οι δύο ομάδες έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, καθώς εκκρεμεί ο μεταξύ τους αγώνας στην Τούμπα.

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Κίνι, Ρέτσος, Άμπι, Ρίτσαρντς, Τσικίνιο, Ιμπόρα, Όρτα, Μαρτίνς, Ποντένσε, Ναβάρο.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Τάισον, Ζίβκοβιτς, Μπράντον Τόμας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments